Oczywiście może, ale najpierw musi wypowiedzieć temu państwu Pona. Pakty podpisane przez poprzednika są nadal obowiązujące.Przy zrywaniu ponosi jak pisał ManUtd -standardowe konsekwencje, jak każdy inny gracz.
Wersja do druku
Oczywiście może, ale najpierw musi wypowiedzieć temu państwu Pona. Pakty podpisane przez poprzednika są nadal obowiązujące.Przy zrywaniu ponosi jak pisał ManUtd -standardowe konsekwencje, jak każdy inny gracz.
No ale pon go nadal obowiązuje i standardowe dwie tury odczekania po zerwaniu również.
I o to mi właśnie chodziło, dzięki ;)
Pytanie: Czemu ostatni post w KO Kingdoms był dopiero 1.01? I to tylko w Ameryce. W innych ostatnie posty pochodzą z września...listopada... Czyżby należało pozamykać wszystkie Kingdomsy? Tylko MKO jakoś się trzymają, choć mko21 stoi długo, reszta w miarę aktualna.
Skoro nie ma odpowiedzi, to autorytarnie zarządzam usunięcie wszystkich KO w dziale "Kingdoms".
Chcę zagrać w WKO 34. Zainstalowałem WWmwE 2.0 + łatka + data_KO. Czy to wystarczy? Oczywiście mam Kingdoms w wersji 1.5.
Pobierz jakąś turę i zobacz czy ci wczyta save :)
I sprawdzaj prywatne wiadomości. ;)
wczytało save :)Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
No to myślę, że śmiało możesz pisać do blackhanda o hasło do Litwy i przejąć nację ;) Jak masz jakieś pytania, to pisz śmiało tutaj, bądź na pw/gg.