jak widzę co niektórzy z piłka robią, to coraz bardziej uświadamiam sobie ze w reprze nie grają wcale ci najlepsi. no, ale tyko jeden gol, jest sukces :lol: zawsze lepsze to niz 6-0.
Wersja do druku
jak widzę co niektórzy z piłka robią, to coraz bardziej uświadamiam sobie ze w reprze nie grają wcale ci najlepsi. no, ale tyko jeden gol, jest sukces :lol: zawsze lepsze to niz 6-0.
Peszko przeszedl do "koniczynek" zas Lewandowski dolaczyl do Kuby w Dortmundzie.Dwoch podstawowych zawodnikow Lecha odeszlo a LM juz niedlugo...tradycyjnie zatem dla polskiej pilki klubowej wyprzedaz a pozniej pretensje ze nie ma Naszych zespolow w Elicie.
No ja nie wiem, czego innego można się było spodziewać. :roll: Chłopaki odchodzą z beznadziejnej polskiej ligi, bo tutaj to tylko obniżą poziom i nie zarobią dobrej kaski. Nawet jak będą siedzieć na ławeczce, to na pewno finansowano nie stracą za granicą. A kwestia awansu do LM...cóż to jest kwestia wyjątkowo szczęśliwego losowania przeciwnika. Dla polskich zespołów to szczytem możliwości jest awans do grupy w lidze europejskiej, chyba że coś się naprawdę zmieni z tymi wyprzedażami.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
No przepraszam, ale akurat chyba nie chcielibyście, żeby ci piłkarze siedzieli do oporu w Ekstraklasie? Piłkarz musi dostosować się do poziomu ligi, w której gra... Wiadomo, że lepiej będzie rozwijać się gracz w lidze greckiej, niż tyrając potęgi w stylu Znicza Pruszków...
http://sport.wp.pl/kat,1715,title,Zdymi ... omosc.html
No jego to już całkowicie powaliło. Szuka miejsca w mediach przez bycie kontrowersyjnym?
Szkoda słów na tego człowieka, podczas tego meczu z Anglią rzucanie się po piłkę ostro zryło mu banię.
Tomaszewski tylko by donosil na innych i przed sady stawial...nawyk ze Stanu Wojennego we krwi mu pozostal ;) :lol:
Bramkarzem może i był niezłym, ale człowiekiem to jest śmiesznym. Zawsze szuka wszędzie spisków i ma tok rozumowania elektryka wysokich napięć.
No cóż, kiedyś Anglicy nazwali Tomaszewskiego "pajacem", jak widać sporo w tym prawdy.
Wydaje mi się, że jesli mielibyśmi więcej takich ludzi, nie bojących się mowic prawdy, to moze lepiej by bylo w polskiej pilce.
Chociaż, najlepiej jest krytykować, a jak by doszedł do władzy to nic by sie nie zmienilo. Już od dawna wiem, ze w polskiej pilce nic sie nie zmieni. Porażki 6-0 zawsze będą sukcesem, bo dopiero się uczymy :lol: Debil nie potrafiący się wysłowić, żebrzący o koszulkę - polski kopacz.
Dopóki nie rozgoni się pzpnu to będzie tak jak jest, jak wejdą ludzie młodzi, wykształceni, chcący cos zmieniać i rozumiejacy kibiców. Wtedy zacznie się zmiana na lepsze.
To będzie trudne, niesamowite jak beton się trzyma. Wystarczy przypomnieć tą kur*ę, listkiewicza, nie szło się mendy pozbyć.
Wydaje mi sie, że w pilce klubowej troszke sie zmienia na lepsze. Tylko iti przeszkadza Warszawiakom.