Miałem problemy z połączeniem, przeinstalowałem stery od karty sieciowej, pomogło.
Wersja do druku
Miałem problemy z połączeniem, przeinstalowałem stery od karty sieciowej, pomogło.
Livebox? Weź tą płytke z pudełka od niego,zainstaluj wszystko jak należy i git może będzie xD
Nie, to nic nie da. Nie wykrywa w ogloe zadnej sieci. Livebox jest zainstalowany jak nalezy. To jest tak jakby kabel nie byl podlaczony, jesli chodzi o porownanie. :)
Ale na pewno sprawdziłeś konfiguracje "internetową" ze swym liveboxem, czyli kod itp. ?
Ja nie mam pomysłów na to,nie jestem sieciowcem.Taka rada,nie grzeb w konfiguracji liveboxa,bo wiadomo czym to mogło by się skończyć :D
Tam nie rozwiążesz problemu zresztą,oddaje cie w ręce kolegów :D albo raczej twoje pytanie
W konfiguracji pogrzebać się nie da, bo do tego jest potrzebne wykrywanie Liveboxa, nawet bez połączenia. Mi nie wykrywa nic. Nawet jak były problemy z Liveboxem i net się nie łączył to wykrywało do połączenia. Teraz nie da się nic zrobić. Jestem bezradny. :)
Popytaj na forach komputerowych,tam ci odpowiedzą a raczej pomogą :D
Kumpel chce mi sprzedać kompa za 600 zł. Jego specyfikacje to: intel core 2 quad 4x 2.5GHz, 3Gb RAM ddr2, geforce 9500gt 512mb ddr5, dysk 500gb, win 7, wszystko co na nim jest czyli dużo gier, filmów i muzyki+ monitor. Moje pytanie brzmi opłaca się? Shogun 2 na takim kompie pójdzie?
Pójdzie,ale to na małych jak chcesz wielkie bitwy toczyć.Czy się opłaca? No cóż,na starsze gry lub te nowsze na małych albo średnich detalach się nadaje(te małe i srednie to na te "nowsze" oczywiście) (te nowsze to do 2012 i cos z 2013 się znajdzie,jeszcze pociągnie niektóre te co mają wyjść ).Mniej więcej to jest porównywalny z moim,więc w sumie opłaca się nawet,ale mógłbyś sobie pozbierać kase i kompa jakiegoś złożyć sobie samemu(drugie tyle albo i mniej,stare części z innego kompa by się wzieło i po złożeniu kompa z nowych i starych części byś zbierał kase na wymiane tych starszych).Chociaż mógłbyś podać dokładniejszą specyfikacje jak zasilacz czy dokładniej o tej karcie itp.bo cóż,jak zasilacz bomba zegarowa no to cóż :D
A to nie kupię bo sceptycznie byłem nastawiony do jego kupna(koleś twierdzi, że far cry 3 bf3 i parę innych nowych giermy na wysokich pięknie działa w co zwątpiłem gdy usłyszałem specyfikacje kompa) ale pomyślałem sobie zapytam się może się opłaca. Mój komp daje jeszcze radę, a nowego sobie najwyżej po wakacjach kupię(chyba, że kupię sobie motor to wtedy na dobrego kompa już raczej nie starczy). Na razie to powinienem kupić sobie jakąś dobrą mysz na kabel bo moja tania bezprzewodowa działa średnio i żre baterie w zawrotnym tempie. Dzięki za odpowiedź.