Jeśli kampania ma ustawione bitwy na rozgrywanie ręczne (bo może mieć ustawione jako automatyczne) to ma do wyboru - grać za AI, albo tylko obserwować bitwę.Cytat:
Zamieszczone przez Wuanden
Wersja do druku
Jeśli kampania ma ustawione bitwy na rozgrywanie ręczne (bo może mieć ustawione jako automatyczne) to ma do wyboru - grać za AI, albo tylko obserwować bitwę.Cytat:
Aha, czyli kumpel ma do wyboru, szkoda że nie ja, bo dobry gracz mnie od razu rozwali:/. W sumie to chyba najlepiej było by zagrać współprace na początek, dalej czekam na propozycje;D
Ty masz do wyboru wtedy, kiedy On atakuje swoim klanem siły AI. W trybie współpracy zresztą także.
Zaraz się skontaktuję na PW w sprawie kampanii :)Cytat:
zauważyłem na screenie z totalwar.com mozliwośc dowodzenia w bitwie w fall of the samurai grubo ponad 20 jednostkami a dokladniej 39!!! czy ktos ma informacje na ten temat czy to kolejny fake ze strony CA?
ktoś już coś pisał że w singlu ma być zwiększona liczebność armi do więcej jak 20 jednostek (chyba 40 ale nie jestem pewny)
Tak, prawdopodobnie w ustawieniach bedzie opcja standardowej ilości oddziałów - 20. Ale i większej ilości - 40.
Ilość jednostek na "ultra" tez została zmieniona bo widziałem że po 400 chłopa w oddziale było, przy ustawieniu 20 oddziałów. Więc można wybierać różne opcje :)
Ciekawie jak będzie ze stabilnością gry przy 80 jednostkach( komp 40 i naszych 40)?Jak to wszystko ruszy to czy nie będzie crashu przy słabszych kompach.
dziekuje za odpowiedź. Tylko dodam że teraz jeszcze bardziej sie podjaralem . jeszcze 5 dni:D
Ja tam piątku nie licze więc 4 ^^