Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja (Preview frakcji nr 8 - EGIPT
Kiedyś były piękne czasy, gdy "klienci" nie mieli nic do powiedzenia w sprawie tworzenia gier.
Rzekomo wtedy najlepsze gry powstawały, w tym tak ubóstwiany pierwszy Rome, który był grą fantasy. Teraz niestety twórcy udostępniają za dużo informacji to i klientela nie wiadomo czemu sądzi, że powinna mieć jakikolwiek wpływ na produkcję.
Tu nie chodzi o ilość barbarzyńskich frakcji, tylko fakt że zajmują one miejsce państwom, które w tamtym czasie miały realne znaczenie. Jak dla mnie to mogliby dać jeszcze Etolów, Galatów i Ilirów, ale pod warunkiem, że z tego powodu, z grywalnych państw nie wypadałyby Kartagina, Macedonia czy Ptolemeusze.
royal1410
Nie to wgl lepiej latać troglodytami z maczugami i olać totalnie frakcje wschodnie.
Weź już skończ z twoją filozofią bo tylko ośmieszasz Siebie i ten dział, a jak coś piszesz to chociaż ..... ahhh :|
Jakie inne jednostki może mieć Macedonia a Egipt Ptolemeuszy? To nie Grecy złupili Rzym.Wole trylogitów z maczugami niż widzieć w trzech frakcjach hoplitów na stanie
.......... :|
Nie wiedziałem, że w czasie wojen punickich Rzym złupił Alaryk z Odoakrem i reszta ekipy.
Nie wiem, opanuj się przy gotowaniu bo stek bzdur nam serwujesz. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez royal1410
Jakie inne jednostki może mieć Macedonia a Egipt Ptolemeuszy? To nie Grecy złupili Rzym
A czym się różnią Brytowie, Galowie i Germanowie? Szczegółami. A na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, ot masa piechoty walcząca włóczniami i osłaniająca się tarczami.
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
klientela nie wiadomo czemu sądzi, że powinna mieć jakikolwiek wpływ na produkcję.
Dokładnie, już o tym pisałem ;).
Tym,że nie zobaczę świątyń tych samych bogów w miastach dwóch odległych od siebie geograficznie miastach
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
klientela nie wiadomo czemu sądzi, że powinna mieć jakikolwiek wpływ na produkcję.
Dokładnie, już o tym pisałem ;).
A wy tak na serio czy to ironia, bo nie wyczuwam kontekstu?
Cytat:
Zamieszczone przez Wald
.......... :|
Nie wiedziałem, że w czasie wojen punickich Rzym złupił Alaryk z Odoakrem i reszta ekipy.
Nie wiem, opanuj się przy gotowaniu bo stek bzdur nam serwujesz. ;)
A ja nie wiedziałem, że Kleopatra go zdobyła-same miasto nie państwo. Piszecie o dokonaniach, więc nie zmieniaj tematu