Słowo honoru, odpaliłem rome 2 tylko po to żeby to sprawdzić i słowo honoru, hastati wcale nie rzucają pilum w obronie biernej, słowo honoru przez ciebie zmarnowałem 10, słowo honoru, cennych minut, słowo honoru.
Wersja do druku
Sprawdziłem w nowej kampanii HatG i w pojedyńczej bitwie - nie zauważyłem żadnych zmian. Hastati nadal rzucają pilum w trakcie ataku, tak jak przed patchem 14. W obronie biernej nie rzuciły ani razu. Używasz jakiegoś moda?
Po co chłopie ten sarkazm,jakie zdjęcie Twojego profilu taki poziom od powiedzi.Po to jest forum by zadawać pytania, widocznie którys z modów to spowodował, żegnam. nie odpisuj szkoda Twojego czasu..... słowo honoru:)
Ps,przepraszam ale nie umię inaczej dodać załącznika
Witaj, sprawdziłem ale wszystkie moje mody są to typowo graficzne udoskonalenia, jak karty jednostek oraz cztery tury-1 rok. Wiec tak szczerze nie mam pojęcia skąd taka różnica, dzięki za odp.
Proszę (jeszcze) o większą dbałość wypowiedzi oraz edytowanie postów zamiast multipostingu. Zobaczę raz jeszcze i polecą głowy.
S
Chcialbym sie dowiedziec od czego zalezy dostepnosc generalow do rekrutacji,bardzo czesto moge powolac kazdego procz tego z mojej frakcji. Co zrobic aby pojawili sie nowi ?? Szukam od jakiegos czasu odpowiedzi na to pytanie na google i wrescie zostalem zmuszony do napisania postu :] Prosze o wyczerpujace odpowiedzi lub link (moze byc w jezyku angielskim).
Spróbuj kogoś adoptować z innych rodzin. Zdaje się tylko głowy rodzin (rzecz jasna:)) nie można.
może ktoś wie jak uzupełniać jednostki?
słyszałem że uzupełniają się same, to prawda? Jeżeli tak to może ktoś wie ile czasu i gdzie się uzupełniają?
Klikasz 2 jednostki, a potem ctrl+m i gotowe. Ale nie polecam, traci 1 oddział doświadczenie. A jak naturalnie to czekasz parę tur w mieście, o ile masz nadwyżkę żywności.
Niekoniecznie w mieście. "W polu" również. Ta uwaga nie dotyczy wrogich i neutralnych regionów.
To prawda, uzupełniają się same, na terenie swego państwa, jeśli tylko nie ma braku żywności. Szybkość zależy od opanowanych technologi, umiejętności generała, bodajże tradycji armii, agentów. Najszybciej uzupełniają się w miastach i osadach.
Oprócz tego można je uzupełniać ręcznie, poprzez łączenie oddziałów (ctrl+m).