Re: Ancient Empires Elysium
BlackWood.
Zaglądałem na forum (jako, że mój angielski jest na poziomie przedszkolnym, tylko do "Wątku dla rodaków"). Premiera moda AEE może być w ten weekend?
pozdr
Re: Ancient Empires Elysium( i old AE)
Premiera jedzie duzymi oponami,lada dzień trzeba wypatrywac Downloadu.Polecam tego moda dla ludzi którzy, chca odskoczyc od EB a lubią grac takimi nacjami jak Kartagina,Grecja,Rzym czy Galowie.Mod bedzie miał ciekawe rozwiązania i trudnosc kampanii.Tez nastawiony jest na realizm ..Pozdrawiam
Mam pytanko do Ciebie BlackWood, bo zauważyłem, że podczas bitwy legiony mają proporce "I Legio Italica", czy jest tylko ten jeden wzór, czy np. jeżeli utworze Legion w wymarzonej prowincji Hiszpanii dalszej, mój wymarzony "Legion X" to proporzec będzie "Legio X"? Drugie pytanie, jak będzie wyglądał system rządów, podobnie jak w EB?
Po pierwsze mod bedzie miał b .orginalny sposób reform (rzym) trzeba bedzie każda prowincje, rozbudowac i wprowadzać przemiany!!!Wiedz jesli w jakims regionie zaniedbasz przemian, to bedziesz miał jeszcze hastati badz Italików.Wiem ze jesli chodzi o Legiony to jest spora zmiana( nawet i zbroja segmentata) ..duzooo róznosci , nie wiem co z nazwami ale maja być i wygladać odpowiednio do prowincji.Duzo wojsk regionalnych(nie wiem, czy wszystkie zmienił Limes ale pewnie wiekszosc z RTR z poprawionymi animacjami).Ai na mapie kampanii ma być mniej exspansywne(Grecja,Macedonia itp.)Mod ma trwać do 180 n.e ...kurcze jest tego troche ..dodane zostana nowe texstury przyrody,murów,mapy.Ważny bedzie handel np.rzeczny.Zobacz w linku do forum o AEE ktory podałem na początku.Pozdrawiam
Ps.Osobiście najbardziej oczekuje tej modyfikacji!
Będzie to switch mod czy nie? bo to podstawowe dla mnie kwestie :D
Ja tak się wypytuje o kwestie in-gameowe, a zapomniałem się spytać o to czego będzie wymagał ten mod. Bo posiadam tylko podstawe roma, bez BI i Alexa.
Mod bedzie wymagał dodatku BI, przynajmniej starsza wersja (AE) tego wymagała..
Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Będzie to switch mod czy nie? bo to podstawowe dla mnie kwestie :D
look:
http://s10.zetaboards.com/aeelysium/topic/7187086/1/
jestem zielony niewiele mi to wyjaśnia