Jakie projekt spolszczenia jest najbardziej potrzebny?
Postanowiłem wam zaproponować ankietę w której moglibyście wybrać modyfikacje na której
spolszczeniu najbardziej by wam zależało. Chciałem się zorientować jakie są wasze typy.
Jeśli macie inne propozycje modów to napisz w poście pod warunkiem spełnienia kryteriów
Warunki jakie stawiałem w wybraniu modów kandydujących są następujące:
-Jest nimi duże zainteresowanie (duża ilość postów na forach o nim)
-Muszą posiadać wątek na totalwar.org
-Mieć sub-forum na twcenter.net (co świadczy o tym że nie zostaną porzucone)
Oczywiście jest to tylko luźna propozycja polonizacji do niczego nie zobowiązująca nikogo.
Re: Jakie projekt spolszczenia był by najbardziej potrzebny?
Na sam początek proponuję żebyś dokończył spolszczenie TATW (zostały tylko 2 pliki) i BC i w miarę pojawienia nowych wersji je aktualizował dopiero wtedy zaczął inny projekt polonizacyjny
Ale jeśli chodzi o nowe projekty to proponuję Warhammer TW, ostatnio zrobiło się głośno o tym modzie zarówno na TWC jak na naszym forum, albo mógłbyś dalej rozwijać spolszczenie stworzone przez sir Raleigh do Stainless Steel 6.1 (dokończyć je i stworzyć kompatybilne z SS6.2 RC4)
Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Na sam początek proponuję żebyś dokończył spolszczenie TATW (zostały tylko 2 pliki) i BC i w miarę pojawienia nowych wersji je aktualizował dopiero wtedy zaczął inny projekt polonizacyjny
Ale jeśli chodzi o nowe projekty to proponuję Warhammer TW, ostatnio zrobiło się głośno o tym modzie zarówno na TWC jak na naszym forum, albo mógłbyś dalej rozwijać spolszczenie stworzone przez sir Raleigh do Stainless Steel 6.1 (dokończyć je i stworzyć kompatybilne z SS6.2 RC4)
Ja za tłumaczenie w dużym stopniu nie odpowiadam potrzebni są do tego ci co znają się lepiej na angielskim. Moje zadanie określam jako koordynator projektów, który rozdziela pliki potrzebne do przetłumaczenie, tłumaczy zasady co i jak, oraz dokonuje konwersji aby pasowały obecne spolszczenia do nowych wersji.
Postęp nad spolszczeniami już zależy od użytkowników forum.
Czyli od was :)
Ja proponowałbym Spolszczyć TATW 1.3 oraz Total War Eras.
Re: Jakie projekt spolszczenia jest najbardziej potrzebny?
Ja proponuje LITHUANIA MOD 1.2
Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
Ja proponowałbym Spolszczyć TATW 1.3 oraz Total War Eras.
Spolszczenia można dostosowywać na następne, lepsze wersje modyfikacji, tłumaczenie poprzednich wersji jest zbędne i stosunek wniesionej pracy nie jest proporcjonalny do ilości chętnych by z tego spolszczenia skorzystać.
Cytat:
Zamieszczone przez battlecryleee
Ja proponuje LITHUANIA MOD 1.2
W sumie okej ale jest on trochę mało popularny zwłaszcza na twcenter(sądząc po ilości postów)
więc tutaj było by pewnie podobnie.
Proponowałbym There:New...
Kingdoms Grand Campaign Mod to będzie następna modyfikacji która zostanie spolszczona. Zajęła w ankiecie drugie miejsce (21% 4 głosy). Wkrótce umieszczę odpowiedni temat o postępie.
Co prawda więcej zebrał Warhammer: Total War ale to bardzo obszernie zmieniona modyfikacji w której jest masa tekstów do przetłumaczenia, dlatego też przynajmniej na razie nie będę rzucać się na tak głęboką wodę.
Kingdoms Grand Campaign Mod usuwam z ankiety i dodaje nowe z propozycji, dlatego też zostanie przez to wyzerowana.
Ja tylko czekam na spolszczenie SS z RC. i taką odpowiedź zaznaczyłem. Dla mnie mod numer 1 na świecie:D i te Bizancjum :D
Cytat:
Zamieszczone przez [IG
Misiak]Ja tylko czekam na spolszczenie SS z RC. i taką odpowiedź zaznaczyłem. Dla mnie mod numer 1 na świecie:D i te Bizancjum :D
Napisałem do sir Raleigh aby udostępnił mi najnowszą wersję spolszczenia pod SS 6.1, abym mógł dokonać konwersji na 6.2 i nie poprawiać już zgłoszonych błędów.
Jeśli odpowie pozytywnie to spolszczenie będzie ;)