Witam
Interesuje mnie jaki macie lub mieliście ksywki w szkole.Ja osobiście nie mam ksywki ale może inni.Możecie także napisać po jakiej sytuacji dostaliście ksywę. ;)
Wersja do druku
Witam
Interesuje mnie jaki macie lub mieliście ksywki w szkole.Ja osobiście nie mam ksywki ale może inni.Możecie także napisać po jakiej sytuacji dostaliście ksywę. ;)
W liceum nabawilem sie slodkiego "Wojtaszek". I tak przez 3 lata :P
Podobno jak mnie wzieli do odpowiedzi, to ktoras kolezanka powiedziala "Biedny Wojtaszek" i jakos taks ie przyjelo :P
Był taki temat, zaraz poszukam gdzie.
Edit: był na starym forum, a teraz już nie ma. W porządku więc.
Na mnie mówili dawniej ,,Węgiel". Teraz, kiedy znajduję się w klasie ze zdecydowaną przewagą liczebną dziewczyn/kobiet, mówią mi głównie po imieniu.
Na mnie mówią Olsen, bo Olek
Od zawsze tak jak mam w nicku ;)
P.S.Niech no tylko KLA zobaczy ten topic.Spodziewam sie calej litani :mrgreen:
Korczak. Nie wiem czemu :shock:
A u mnie Długi, albo bramkarzyk :D Ze względu na wzrost ;) Drugiego nie muszę tłumaczyć ;)
Ja przezwiska szkolnego jako takiego nie miałem. Jedyne co mi się kojarzy to z kursu pływania który w dzieciństwie robiłem w grupie przezywano mnie "skrzela" Bo potrafiłem najdłużej wytrzymać pod wodą na bezdechu. ;)
O ile w szkole konkretnego przezwiska nie miałem to dali mi je wojsku. Dostałem takie same jak w podpisie. Byliśmy już w jednostce kilka dni. Chodząc na stołówkę dostawaliśmy sztućce na miejscu. Pewnego dnia miedzy obiadem a kolacją dali nam sztućce na własność. Z powodu pobytu w nowym i nieznanym miejscu całkowicie zapomniałem o tych sztućcach - a przypomniało mi się a jakże dopiero gdy pobierałem kolacje. Kumpel był szczodry i mi pożyczył łyżkę. No i tak się w pokoju wśród kumpli przyjęło. Powiem nawet, że całkiem zabawna sytuacja :)
Ronin znasz może wykonawce i tytuł utworu z twojego podpisu :?:
Od 6 lat niezmiennie Satan:P I nie ja to wymyslilem, a ze sie przyjelo... :twisted: Szczegolnie ze nawet katechetka, wuefista i paru innyc nauczycieli na mnie tak mowilo to juz w ogole;)