o III miejsce: {IPL}Clear-[-TWR-]Purple 3-1 vo.
Deadline jest do niedzieli 16 października do godz.24.
Mecz grany jest do 3 zwycięstw (the best of 5).
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z)
5b. W fazie finałowej gracze na nowo będą dysponować wszystkimi nacjami.
7. Od fazy pucharowej obowiązuje eliminacja epok w meczu. Gracze mogą tylko raz wybrać daną epokę w meczu. Przykład- gracz X wybiera w 1 bitwie pełnie, gracz Y wybiera w 2 bitwie pełnie to wtedy w 3 bitwie żaden z graczy nie może już wybrać pełni i analogicznie w kolejnych bitwach.
Re: o III miejsce: Clear-[-TWR-]Purple
Is there any Clear out there...?
Przepraszam za brak odpowiedzi . Dopiero wrocilem z wyjazdu. Rozumiem ze do niedzieli jestes poza domem tylko nie wiem czy wlacznie z niedziela? Jesli nie to bede napewno wieczorem dostepny. Daj prosze znac na gg jesli bys mial chwile.
Przed godziną wróciłem, wszystkich gier raczej nie dam rady dzisiaj zagrać, ale dam znać na gg to może chociaż ze 2 bitewki byśmy zagrali. W związku z tym od razu proszę sędziów o przedłużkę.
Ok macie przedłużkę do niedzieli 23 października.
Dzieki.
To moze w weekend? Bede od 17 do 21 w sobote i niedziele dostepny.
W proponowaną na gg środę jak rozumiem nie dasz rady? Czwartek i piątek też by mi odpowiadały, tak po 20, opcjonalnie po 21. W sobotę od 18 będę być może grał turniej 3v3, a to jak wiadomo może trwać i trwać... Niedziela... no tak średnio, wolałbym wcześniej jeśli dasz radę.