Półfinał - mecz AH - {SacredBand}pyza vs -HoE- VeRoN
Atakującym w pierwszej bitwie jest Pyza.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 15 kwietnia.
Wszystkie DLC dozwolone.
Prosiłbym też o przesłanie powtórek na adres, aby można było po turnieju je opublikować, w końcu to półfinał :)
Kod:
turniej @ totalwar. org. pl
Powodzenia!
Re: Półfinał - mecz AH - {SacredBand}pyza vs -HoE- VeRoN
Amrodzie przeciez wiesz ze powtorki to jedna wielka kpina. W wielu bitwach wygranych na powtorkach jest sie przegranym. Jedyna opcja wydaje sie fraps aby forumowicze mogli obejzec rzeczywisty przebieg bitwy. Proponuje aby trzecia osoba nagrywala np. z klanu RoN co zapewni obiektywnosc i nie pomaganie jednej ze stron.
Przepraszam ze pisze o tym tutaj ale sadze ze to najlepsze miejsce na taka propozycje.
Z tego co wiem, to wraz z ostatnim hotfixem przywracającym debug camerę poprawiono też powtórki, te zapisywane po hotfixie. Przynajmniej tak zapowiadał Craig na TWCenter przed wydaniem hotfixa.
Niestety, ostatnio oglądałem powtórkę i była zepsuta.Ja mam już dość spore doświadczenie w kręceniu filmików (link w podpisie) więc mogę nakręcić i tutaj
hej,
co do moich terminów to pasuje mi granie:
środa: 19-24
czwartek: 19-24
sobota: 10-18
niedziela: 10-13 i 17-24
mam nadzieje ze w ktores z tych godzin mozesz sie wstrzelic.
pozdrawiam
Siemka myślę , że najlepiej będzie sobota lub niedziela co do twoich godziny to sie jeszcze dogadamy pozdrawiam.
Panowie, macie coś przeciw żebym oglądał wasz mecz i zrobił komentarz? To co będę robił/widział/mówił będzie cały czas nagrywane więc nie ma mowy żebym w jakikolwiek sposób mógł oszukiwać (gdybyście mnie chcieli o to podejrzewać ;) ). Mam was obu w znajomych więc napiszcie do mnie kiedy zaczniecie, no chyba że sobie nie życzycie ale można by było tutaj rozpocząć jakąś fajną tradycje kręcenia filmików z "końcowych" meczów.
Przecież komentarz można zrobić podczas powtórki. :roll:
Możesz zrobić LiveStreama - więcej by ludzi obejrzało i w dodatku było by na żywo :)