Bez tego nie da się łapać gwiazd ;P
Wersja do druku
Bez tego nie da się łapać gwiazd ;P
AndziaCytat:
Byłem u księdza i rozgrzeszył mnie i teraz modlę się żeby straty jakie forum odniosło to max 1,5 miesiaca.
DzikCytat:
Moje postulaty:
-amnezja dla banitów
mossinCytat:
Tutaj zaserwowano nam małego bladziocha, na oko kolege Zelda, który wyglądem nie budzi ani szacunku ani strachu, raczej śmiech i politowanie. Co ja mam mu kase na bułkę rzucić żeby go dożywić? Z kim on może walczyć? Z głodującymi Nigeryjczykami czy Masajskimi wieśniakami?
kiedys prawie cala tawerna to bylo lapu capu :P. Ale sie porobilo na forum
adminCytat:
cóż zdjąłem z jego barków ciężkie brzemię jakim jest opieka nad tym serwisem, technicznie jego kreacja go przerosła i musiał to przekazać komuś kto:
1. lepiej się zna
2. zrobi to za free ;)
3. chce ;p
4. wykazuje minimum odpowiedzialności
... no i jestem...
Rzeka kontrargumentów Gorbaczowa:
Cytat:
Nie prawda.
Cytat:
Nie prawda.
Cytat:
Nie prawda.
Cytat:
Bzdura
Mniej więcej w kolejności występowania :lol:Cytat:
Bzdura
Mossin zabraniajacy mi wstawienia awatara ze Stirlitzem w munduze SS ;)Cytat:
Takie są zasady SS to SS. Do WH, LW, KM i podobnych nikt się nie przyczepi, z HJ i NKWD może być różnie.
Gorbaczow podczas promowania poprawnej polszczyzny 8-)Cytat:
munduze
viewtopic.php?p=1619#p1619
Dowalił mnie do parteru. Jak to się mówi, mistrz ciętej riposty.
Cytat:
Sam sobie “sieć cicho” ortograficzny ignorancie.
Interpunkcja w słowie "sieć" z dyskusji w komentarzach na głównej :DCytat:
Dla twojej informacji nie używam znaków interpukcyjnych gdyż i tu nadstaw oko po pierwsze cięrpię na dysortografię i dysleksję ( zapewne nie wiesz co to jest)
Dwa w jednym - Nie dosyć, że pedał to jeszcze czarny. Nie ma to jak wzburzenie poznaniaka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Heh, to chyba na mecze nie chodzisz, że się bulwersujesz jak słyszysz bluzgi. :lol:
PS: Jesteś z warszafki ? :lol:
Nie wiem czemu ale mnie to smieszy;) Temat z ostrzezeniami;)Cytat:
Kita (23.06) - nazwanie drugiego użytkownika "fajfusem"
Matatjahu - rozprawka na temat wieku Leny :DCytat:
Jak powiem że wygląda na młodszą to też nie dobrze bo się obrazi że wygląda jak osiemnastolatka można tak mówić dopiero za 15lat. No to już się przymknę i powiem ci Vasyshq że u mnie w zakonie są fajne dziewczyny (bardzo) ale w wieku Leny no i niestety jestem za młody a w moim wieku ładna i mądra dziewczyna to "towar" deficytowy. Tak więc trzeba utrzymywać kontakt z kimś innym (np. Lena) by nie popaść w rozpacz dlaczego nie ma żadnych fajnych dziewczyn z którymi można by chodzić a rozmowa z piękną kobietą to "lekarstwo".
Jestem z Poznania kiedyś nawet z Jeżyc :lol:. Bluzgi mnie nie bulwersują - tekst był boski :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Popłakałem się :)Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką :lol: gratuluję podejścia Furvusovi.
mRe, wiesz jak to się mawia, kto nie pije, ten donosi :P
Gratuluję zrozumienia kontekstu ;) Sam bywam abstynentem, czasem nawet przez dwa tygodnie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Gajush. Jak widać humor, a może chumor musi być :lol:Cytat:
No wiesz jakby użytkownicy pisali po to by pisać i nabijać posty to forum nie było by pełne atrakcji, rozmyśleń, chumoru, polemik i rad.
mRe w temacie Forumowe lapu-capu:PCytat:
Furvus napisał(a):
lukazus napisał(a):
grałem w CS'a przez około półtora roku, i w sumie grałbym nadal tylko ale jak przeczytałem, że jakaś laska zrezygnowała z pracy aby się poświęcić grze w CS'a, od razu wywaliłem go z kompa...
Pewnie jesteś też abstynentem, co nie?
No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką gratuluję podejścia Furvusovi.
Andzia jednak coś w tym Twoim nicku jest :DCytat:
Elo prosiłbym linki w rapidszhare do ThirdAge total war, andzie podała w zbrojowni ale jej nie ma
Po 2,5 latach aktywności na forum (kwiecień 2007) ma się już wyrobioną opinię 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
Chyba niezrozumiałaś :lol:
O lol jaka wpadka :lol:
Brave
GorbaczowCytat:
Ja w podręczniku do historii miałem napisane cud nad Wisłą
heheh rozwalił mnie ten tekstCytat:
Czas przestac sie uczyc na parafii i udac sie do szkoly panstwowej ;)
EutychesCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Cytat:
lubię to forum za bezmyślny spam
nie lubie mossina bo zamyka takie tematy.
Mossin w temacie ,,Lubię za... ''
Volomir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Tak, tak, myjcie sie chlopaki to pomaga;)
PS-Od czasu pewnego tekstu Grafa Brontiego nic mnie bardziej nie ruszyło niż powyższe :lol: :lol:
Hehe wyłapałeś, chciałem pomóc z historii, później się rozmyśliłem, wykasowałem...Dalej podtrzymuję opinię, o tym tzw. Wielkim królu :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
chyba zostane fanboyem Jarlaxa... :D
ogólny zarys - chłopaki dostali temat osobny o dziewczynach i riposta jarla.
Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
i drugi tekst, oczywiscie jarla w temacie o jp i tych sprawch : PCytat:
Zamieszczone przez Jarl
Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Mighty KLA
a zaraz potem:Cytat:
Dajcie mi znać w ciagu 20 minut czy chcecie ten zakaz czy nie, bo się spieszą. Brak odpowiedzi będzie zanczył TAK :)
Wtedy się rozstaniemy, zapomnimy a ja tu przestanę zagladać. Ale ostzregam. jak zoabcze ze ktoś zamieszcza linki do mojej pracy, albo w jakikolwiek tu ja rozpowszechnia to załatwię sobie dokumenty, zabraniajace wam tego z prawnego pkt widzenia :)
Honor mężczyzny - bezcenne :lol:Cytat:
Z 20 minutami trochę przesadziłem.
Do środy przemyślcie, czy chcecie bym dalej był na forum i czy się dogadamy.
Swoją drogą tamte tematy to kopalnia cytatów.
Cytat:
Dzięki Ci Abu... jakiś tam. Mam nadzieję ze honor nie pozwoli ci grac w moje mody. jeśli nei byłeś nigdy ich fanem, to nawet lepiej problem z głowy. A tak to lepiej już je kasuj z twardziela.
Autor: Wiadomo kto.Cytat:
pytam tak: czy chcecie mieć zakaz prawny pisania w jakikolwiek sposób o moich modach, o mnie i rozpowszechniania mojej własności intelektualnej? Mogę to opatenowac i org raz na zawsze się pożega z moja osobą. Pytam, chcecie tego? Przemyślcie to. pytam serio, nie chcę się z wami użerać. Najlepiej nie chciałbym mieć nic wspólnego z tym forum.
kingu wymiata, wiem że Marat już dał, ale to jest piękne.
o jaki wielki twórca, zbawiciel świata i wynalazca papieru toaletowego.Cytat:
pytam tak: czy chcecie mieć zakaz prawny pisania w jakikolwiek sposób o moich modach, o mnie i rozpowszechniania mojej własności intelektualnej? :) Mogę to opatenowac i org raz na zawsze się pożega z moja osobą. Pytam, chcecie tego? Przemyślcie to. pytam serio, nie chcę się z wami użerać. Najlepiej nie chciałbym mieć nic wspólnego z tym forum. :)
podajcie adres to odeślę kubek jaki dostałem za prace jako moderator. Albo powiedzcie czego mam użyć by zetrzeć ten napis? wystarczy denaturat ?:D
na kolana chamy ! macie wjazd na chatę, i dla każdego podwójne dożywocie. on was załatwi, jest przecież gitem na twcenter i ma kumpli na forum.
Streszczenie Regulusa przez Grogmira w temacie ,,Co o mnie myślisz?". 8-) 8-)Cytat:
Regulus - ortodyksyjny żyd, znany z bujnych pejsów i odprawiania licznych rytuałów nad wizerunkiem dolara - podejrzewany o wykorzystywanie krwi chrześcijańskich dzieci do wyrobu macy oraz wywołanie kryzysu gospodarczego;
Dwa śmieszne teksty :lol: :
I odpowiedź:Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Cytat:
Zamieszczone przez BlackWood
Bana mu
A może tobie za spam? 8-)
Spójrz na siebie :lol: nie wiem czy widziałeś ale przedtem był tu spambot i dlatego napisałem bana mu.
Just joking nigga 8-) - Marat
:shock: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz