Na dziś prezentacja kilku grafik z twarzą Attili autorstwa naszego Rodaka Mariusza Kozika vel Lacedomona. Podobnie jak w przypadku Rome II jego graika będzie użyta na okładce gry.
Nic z niego nie wynika i swoim okiem oceniam dużo błędów w tych jednostkach - nic nie poprawiono od pierwszych screenów z września. Miesiąc do premiery. RTW2 ze swoimi wadami lepiej prezentował jednostki. Lusted, po raz kolejny ściemniałeś.
15-01-2015, 18:10
marko1805
I nic więcej nie poprawą powinieneś to wiedzieć;) jeśli jest za to odpowiedzialny Lusted. Mnie to jednak specjalnie nie przeszkadza, moderzy i tak zrobią to o wiele, wiele lepiej, patrz na ostatnie prace Kaziela, przy nim osoby odpowiedzialne za modele i tekstury CA to grupa amatorów.
17-01-2015, 15:59
Gajusz Mariusz
Było już?
Jak tak, to sorki-do skasowania!
Przeniosłem do screenów i artworków, ponieważ zamieściłeś to w naszych relacjach. Nasze relacje dotyczą tylko filmików z totalwar.org.pl. natomiast jest to filmik od CA. :)
- KLAssurbanipal
19-01-2015, 12:58
sadam86
Przypominam temat służy do umieszczania screenów, artworków i filmików, a nie dyskusji o grze.
sadam, ten kopniak i nagonka na Willa to pewnie za AI i 'historyczność' gry :mrgreen: A na poważnie - cienki ten pre-order: płyty, mała mapka, mapa kampanii, ale za to książka z wydawnictwa Osprey Publishing ^^.
Artwork wykonany już tradycyjnie przez Mariusza Kozika (Lacedemona). Dla przypomnienia dodam, że jest on twórcą okładek i grafik 2d do Rome II i Attyli.
Muszę przyznać, że pod względem graficznym Atylla prezentuje się naprawdę rewelacyjnie (zwłaszcza z GEMem, ale nawet bez niego wygląda cudnie), zwłaszcza że mój PC do najmocniejszych nie należy, więc tym bardziej słowa uznania należą się CA za dobrą optymalizację (przed patchem nr 1 było o wiele gorzej, takie uroki grania w TW na sprzęcie od AMD). Strasznie podoba mi się zwłaszcza mapa kampani, która wygląda nieporównywalnie lepiej od tej z Rome II.
Jedyne czego mi brakuje to Blood&Gore. Mam nadzieję, że wyjdzie jak najszybciej.