Głosować. Można prowadzić dyskusje ale w każdym poście ma być wyraźnie napisane na co głosujecie. Można na oba.
Wersja do druku
Głosować. Można prowadzić dyskusje ale w każdym poście ma być wyraźnie napisane na co głosujecie. Można na oba.
Piątki z daymio.
Raz ze bardziej pasuje mi nazwa, dwa że bardziej pasuje mi termin... choć pewno i tak będę mógł się pojawiać tylko w około co drugi z powodu pracy, z której co drugi tydzień wracam do domu między 22:30 a 23:00. Pewno i tak będę sporo rzadziej (w piątki przeważnie kontynuuję kampanie multi), ale w przypadku wtorku nie pojawię się w ogóle.
Piątek.
Piątki z Daimyo, może dlatego, że nie odpowiada mi termin wtorkowy :)
Piątek, bo właśnie otrzymałem nową reklamę od Walda i już jest na portalu.
www.totalwar.org.pl
Nie ma to jak reklamować nieistniejące rzeczy.
Jestem za wtorkiem i bardziej racjonalnym rozłożeniem naszych eventów w czasie.
Wyjątkowo poprę Mistrza - Wtorek, tak to jest za dużo na raz.
Zawsze można zrobić poniedziałek z medkiem 1, wtorek z medkiem 2, środę z empire, niedzielę z shogunem 1 i wtedy zostaje tylko piątek na shoguna 2, więc eventy rozłożą się na cały tydzień równomiernie.
A ósmego dnia tygodnia pogramy w Attilę, dlatego rezerwujcie sobie już teraz terminy. ;)
A dziewiątego dnia bóg stworzył total wary ale kapnął się, że coś tu nie gra i dziesiątego dodał chorą społeczność ;)
Ja jestem za wtorkiem, piłki nożnej (LM) już nie oglądam od dawna. W zasadzie nie oglądam telewizji już od kilku lat, poza Kevinem na święta, taka tradycja. :)
Jak pokazał ostatni tydzień, dwa dni pod rząd (czwartek z Antykiem i piątek) z TW to dla mnie za dużo, wyspać się muszę. W sobotę zaspałem i spóźniłem się do pracy. :F Dobrze że w napoleona nie gram, bo wtedy to byłby klops.
wtorek.
Piątek
To i tak mamy przewagę piątków ;) a taki 3-dniowy ,,tydzień total war'' to fajna opcja. Pozatym w piątek będzie miało czas więcej osób.
Jestem za Piątkiem choć raczej mnie nie będzie z prostego powodu :)
@Adrian15o moi 2 koledzy tez nie beda mieli czasu i tez nie beda przychodzic ale sa za wtorkiem :D
Obawiam się że będą musieli osobiście zagłosować
Naliczyłem 6:4 dla piątków. Gdyby tylko koledzy pyzy wzięli udział w wyborach, ale teraz nie mają prawa narzekać. W takim razie spotykamy się w piątek o 20:00 poprowadzę spotkanie o ile nie będę w tym czasie castował MP:R2
@WMM moja wypowiedz o dodatkowych kolegach "ktorzy w spotkaniach nie beda brac udzialu ale zaglosuja" byla stricte humorystyczno-satyryczna, aby pokazac sens glosowania kolegi Adrian15o, miala nawiazac do faktu glosowania na cos i od razu w tym samym komentarzu podkreslenia "ze i tak mnie nie bedzie" ;)
w piątek oczywiscie będe i juz sie doczekac nie moge ! :)
Chyba że będą w tym czasie MP. Wtedy obowiązkiem każdego totalwarowca jest kibicowanie ;)
pyza- bo oto mi właśnie chodziło :P
Cześć,
Szukam możliwości udziału w rozgrywkach multiplayer w Shoguna 2. Czy Piątki z Daimyo są aktualne?:)
Jak ogarniesz jeszcze min. 4 osoby to będą aktualne.
Padły bo nikt nie przychodził. Musiałaby powstać jakaś stała ekipa, która powiększałaby się z czasem.
Ja jestem do dyspozycji .
Ktoś z Chorągwi napomknął, że sobie by pograł i ma nawet ludzi do gry.
Od jakiegoś czasu trwa event w Napoleonie - Wojna o Europę. W skrócie grając jednym państwem podbijamy inne kierowane przez innych graczy. Organizatorem jest Michael Ney i to samo zrobił w Shogunie.
Te "wojny" a piątki z szogunem czy soboty z Napoleonem to zupełnie inna para kaloszy. Tam się tłuczesz 1v1 raz na tydzień a tu w jeden wieczór grasz wspólnie ze wszystkimi. Na pierwszym piątku było sporo SB i mają u siebie w klanie sporo zapaleńców szoguna, jeśli jakiś się podejmnie to mu chętnie przekażę pałeczkę.
Trzeba by się dowiedzieć kto może grać,jak na razie wliczając mnie widzę dwie osoby.W takim przypadku jeszcze minimum dwóch graczy.
Jestem chętny na takie piątki o 20/21
Mi pasują oba terminy więc mogę się wpasować w decyzję reszty.