Czas na rozegranie meczu do 21 kwietnia.
Wersja do druku
Czas na rozegranie meczu do 21 kwietnia.
Witam. Kiedy by tobie pasowało rozegrać mecz?
Osobiście będe cię wyczekiwał na steam bo konkretnego terminu nie podam.
Kolega tu zaglądał chociaż?
To jak z tym meczem?
2 dni zostały...
Jutro mija termin a ja dalej czekam.
No dalej cicho jakoś...
TFU.... To już minęło ?!
Jutro zagramy może o 16 ?
Ostateczny termin...
Wreszcie ;) - Pasuje mi.
Jutro o 16
Przypominam, że jutro kończy się czas na grę.
Kolega przyznał się iż ,,trochę olał'' turniej i dziś w ostatni dzień terminu okazało się że nawet nie ma zainstalowanej gry...
Grę mam zainstalowaną...
I będę mógł grać o 23 albo o 13...
ta... - jak zwykle kolega nie był dziś online. Ponadto zapisał się BEZ zainstalowanej gry co potwierdził w rozmowie i olał turniej. Wykazujesz się aktywnością 3 tygodnie po rozpoczęciu turnieju. Zanim się zapisujesz do jakiegoś turnieju to zastanów się czy masz czas wziąć w nim udział bo tak psujesz zabawę innym uczestnikom...
Byłem online do chyba 14-15 a ciebie nie było wtedy.
Byłem wczoraj o 16 i 3 tygodnie przed. 3 tygodnie.
Grasz pan czy nie ? Teraz pewnie specjalnie nie jesteś online by walkower wpadł ?
Jak jestem to jestem. 3 tygodnie miałeś czas bo zapisałeś się na coś i wziąłeś w czymś udział by potem to olać. Wróciłeś sobie o dzień przed terminem, podajesz termin a potem okazuje się że nawet gry zainstalowanej nie masz. To teraz mam być 24h na dobe online bo koledze się o turnieju przypomniało...
Rozumiem praca, nauka, brak czasu i czasem tam można zapomnieć 2 dni ale napewno miałeś czas by wejśc na forum i poinformować mnie jak się sprawy mają. Miałeś na to 21 dni z haczykiem.
PS: Raczej nie siedzę przed komputerem i nie myślę sobie: O walkower mi dadzą może to nie będe online by mnie katanka nie zagadał przynajmniej..
Przyznaję walkower na korzyść Andrija. Swoją decyzję motywuję udokumentowaną aktywnością.
S