Był chyba taki temat na poprzednim forum.
Jakby ktoś chciał zagrać w dodatek Kingdoms (Crusader, Teutonic a przede wszystkim Britannia) a także w Barbarian Invasion to zapraszam. Jak coś to info na PW.
Wersja do druku
Był chyba taki temat na poprzednim forum.
Jakby ktoś chciał zagrać w dodatek Kingdoms (Crusader, Teutonic a przede wszystkim Britannia) a także w Barbarian Invasion to zapraszam. Jak coś to info na PW.
Przypnę, na starym forum był taki temat.
Tak na marginesie - ktoś chętny na RTW?
ja moge=p
Możesz na...?
Jakby co to mnie ciągnie na RTW, ale ja tam jestem mega noobem, bo dawno nie grałem..... a zresztą zawsze byłem tam mega noobem :lol:
To dawaj znac Nies na gg moze, jak masz ochote zagrac, bo my z Jarlem ciupiemy troche wieczorkami 8-)
Ja będę musiał RTW przeinstalować, bo mody mi się poinstalowąły do data zamiast odrębnego katalogu :( Jak coś to dajcie znać ;) Ech, marzy mi się 3vs3...
Ostatnio zagralem pare bitew 3v3 i faktycznie doznania sa niesamowite, nieporownywalne z zadna inna seria TW, ale musialem isc na sępa do innych klanow zeby zagrac, do tego nalewaja ze mnie ze klan BS nie istnieje :mrgreen:
No cóż 2v2 juz mozna by bylo stworzyc, no ale do 3v3 to SBeki musialyby ruszyc dupska :lol: .
Jestem zwarty i gotowy na RTW jak i na MTW 2
Amrod - 3v3 - niespełnione marzenie z czasów IPL :D . Wtedy do 2v2 ładowałeś się jakieś 2 minuty....
Pogramy pogramy - chociaż ja teraz więcej na Sturmoviku latam, ale można by pokusić sie o ustawkę konkretną, a ajkby się przyjęło to i częściej pociupać.
Umówimy się w kilka dusz na jakiś wieczorek? Ja tam w każdy mogę. Feld ma RTW zainstalowane, Andreuse też, tylko Felda trudno złapać ostatnimi czasy.
A jakby jeszcze ekipę na BI wykombinować to by już super cudnie było, choć nie ma co narzekać - dynamizm RTW powalił mnie ostatnio na nowo
Do niedzieli mogę w każdy wieczór, potem jakoś w październiku - nie wiem, czy do czasu przeprowadzki uda mi się załatwić internet do mieszkania.
Ok wiec kto wstepnie chetny dzisiaj powiedzmy moze tak ok. 21.00 -21.30?, jak nie podchodzi godzina to podajcie jakas inna ale ja wczesniej nie moge ze wzgledu na mojego malego dzieciaka :)
Ja wchodze w temat. Dzisiaj o 21:30.
Jutro ewentualnie po meczu też jakby się dzisiaj fajnie pograło.Piterus - a może Jurek901 dołączy?
Pamiętam jak się kiedyś burzył na Romku, fajnie było....... Jurek901, czyli Jankes o ile mnie pamięć nie zawodzi ;)
He he Jurek901, o tym to nie wiedzialem. Moge go zapytac na gg badz Lukra, chodz zagralem calkiem niedawno z Jankesem i jakos nie byl chyba zbyt optymistycznie nastawiony do RTW. Lukier z kolei jest chetny ale ostatnio zdaje sie ze zajety czyms.
No nie był optymistycznie nastawiony i wtedy :D , ale fajnie się burzył - do tej pory go za to lubię ;)
Napisałem już u nas na forum, może ktoś jeszcze dołączy, chociaż ostatnio Sarmatę spotkać to jak w Totka wygrać (choć aby oddać sprawiedliwość to z Andreuse ostatnio często latamy a i n_t też się trochę reaktywował)
Husarem Clearem gramy ostatniona ciekawych zasadach riożnych mapach
lubie 3v3 zagrac ale bakuje czesto 3 gracza a jak jest juz 3ci... to przeciwnicy to takie oszolomy ze poprostu czasem szczeka opada pytasz zasady ok? ... odpowiadają ok tak
wbijasz a tam koles 10 kavaleri a bylo max np 4 :shock: :D
Ja sie pisze na to :mrgreen:
Dwie minuty to były jak ruskim dobrze alkohol podszedł w maszynowni :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Niesmiertelnik
No to widzimy się o 21.30, tak? ;)
Ych. Co GS dziś nie fira fara.
To żeśmy trafili...
No, poszło nam jak ku..ie w deszcz. Do 21 śmigał w najlepsze :|
No pograli My...jak to Lukier stwierdzil: za duzo Polakow nagle i GS nie wytrzymal :lol:
Nom cudnie :evil:
Dobry stary GS :lol:
Hm, oby nie było tak, jak żeśmy z Jarlem wykoncypowali - że się CAuje wzięli za motywowanie ludzi do przejścia na STEAM i ETW lub przyszłe NTW a usługi na Gay Spy wygaszą, bo przecież teraz to już tylko koszty za utrzymanie serwera....
PoSEGAńcy jedni :evil:
Dzisiaj gs dzialal ,wgralem romka jakos sie dalo :roll: jeszcze pacze ,na 1.5 sie gra ? i moge pykac -ale w niedziele najwczesniej wieczorem teraz nocki
No to co panowie jakas nowa propozycja :idea: :?:
Jakis czas termin,godzina :?: :D
Ja dzis bede wieczorkiem na 100% na GS chyba ze GSa nie bedzie ;) to juz bedzie trudniej
No, dzisiaj możemy coś zatoczyć.
Prawdopodobnie bede gdzies ok. 21.00.
Ja bym se chetnie w kingdomsa pograł 2v2 ;)
DonVega też jakiś czas temu miał ochotę na Kingdoms. Można się zebrać, 1vs1 czy 2vs2, obojętnie.
Ja też bym mógł coś zagrac
je se moge zagrać mam teraz czas ;)
To co Panowie, zbierzmy ekipe 4 graczy i pogramy w kingdomsa.
To może Kingdomsy Brytyjskie dziś o 21.00?
ja dzisiaj będę od 20 do ok 22
po meczu siatki mozemy zagrac, ja proponuje crusejdera
edit: gramy? piszcie na gg
Ja też bardzo chętnie pogram w Kingdomsa 2v2 bo praktycznie nie grałem na multi w dodatek tylko męczy się cały czas tę podstawkę ;)
O info proszę na gg.
pop17,Amrod,Rafi dacie rade dziś ok.22?
Zajrzę o tej godzinie ;)
edit: zmiana planów.
Chyba ciężko będzie się umówić, na pewno nie z dnia na dzień. Najlepiej ustalić jakiś weekend wcześniej.
Dla mnie to niemożliwe :) Jutro będę dostępny w godzinach wieczornych ale z powodu iż wstaje o 6.00 nigdy w tygodniu nie siedze dluzej niz 22