-
Grupa I
{SacredBand}Zib
{Hussars}Arnold
{SacredBand}Rafi
{BractwoStali}Bronti
{Hussars_r}major
IPL-r Markus
{SacredBand}SpokojnaWoda
Powodzenia dla wszystkich :!: Zalecane jest, aby gracze należący do jednego klanu rozegrali najpierw swoje bitwy między sobą.
Z grupy awansują gracze, którzy zajmą 1 i 2 miejsce.
---------------------
Spokojna Woda - Rafi 1-1
Spokojna Woda - Markus 2-0
Zib - Spokojna Woda 1-1
Rafi - Bronti 2-0
Bronti - Spokojna Woda 0-2
Arnold - major 2-0
Rafi - Zib 1-1
Arnold - Rafi 1-1
Arnold - Zib 1-1
Spokojna Woda - major 2-0
Arnold - Spokojna Woda 1-1
Rafi - major 2-0
Arnold - Bronti 2-0
Zib - Bronti 2-0
Bronti - major 2-0
Zib - major 2-0
Bronti - Markus 1-1
Arnold - Markus 2-0
Rafi - Markus 2-0
Zib - Markus 2-0
Markus - major 2-0 vo.
[corners=forumbg forumbg-table:z3pxkdll][table=tablebg table1:z3pxkdll][thead:z3pxkdll][th=1:z3pxkdll]Zawodnik[/th:z3pxkdll][th=2:z3pxkdll]Punkty[/th:z3pxkdll][th=3:z3pxkdll]Wygrane bitwy[/th:z3pxkdll][th=4:z3pxkdll]Przegrane bitwy[/th:z3pxkdll][th=5:z3pxkdll]Rozegrane mecze[/th:z3pxkdll][/thead:z3pxkdll]
[tbody:z3pxkdll][tr=bg1:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Spokojna Woda (SB)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]15[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Zib (SB)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]15[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Rafi (SB)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]15[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Arnold (Hss)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]15[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Bronti (BS)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]Markus (IPL-r)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]3[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]9[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll]
[tr=bg2:z3pxkdll][td=1,:z3pxkdll]major (Hss-r)[/td:z3pxkdll][td=2,:z3pxkdll]5[/td:z3pxkdll][td=3,:z3pxkdll]0[/td:z3pxkdll][td=4,:z3pxkdll]12[/td:z3pxkdll][td=5,:z3pxkdll]6[/td:z3pxkdll][/tr:z3pxkdll][/tbody:z3pxkdll][/table:z3pxkdll][/corners:z3pxkdll]
-
Re: Grupa I
{SacredBand}SpokojnaWoda-{SacredBand}Rafi 1:1
Alamanowie-Frankowie
Buntownicy cesarstwa wschodnio-rzymskiego-Sasanidzi
-
-
Witam
jestem gotowy do rozegrania pojedynków od środy w godzinach po 21.
Jeśli to komuś nie pasuje to proszę o konkretne propozycje z tym ze od poniedziałku do soboty nie jestem wstanie grac od rana do godziny 16.
Zarezerwowane na ta chwile:
piątek 20-22-trening klanowy
-
Markus jutro o 22.45? Moje gg - 5826708
-
Ok bede dz\isiaj czekal
moje gg 28947081
Pamietaj jak mnie zloiles JS wiec dlugo nam nie zejdzie :D
-
Przymnijmy ze za późno potwierdziłem ten mecz ,trudno zagramy kiedy indziej odezwij sie na forum kiedy ci pasuje ,jutro odpada mecz na Romku i trening każdy dzien po 21.
Ja spadam .
-
Dziś jestem nieobecny wieczorem.Podejrzewam że od jutra zacznę rozgrywać mecze.
-
Major, masz czas zagrać jutro?
-
-
-
-
Wygrałem z Markusem 2:0.
Hunowie-Sasanidzi
Wandalowie-Sarmaci
Moje nacje po lewej. Powodzenia dalej, Markus :)
-
zagra może ktoś dziś o 18?
-
Potwierdzam wynik bitew z Maharbalem
chylę czoło przed zwycięzca ,powodzenia na dalszych etapach.
-
Dziś mogę coś zagrać. lekko po 20 zerknę tu do tematu czy ktoś chce dziś grać.
-
Sorry wszystkim ja dziś nie moge grać jutro bede mógł koło 20
-
-
-
Potwierdzam, 1:1 z Zibem.
Celtowie-Sasanidzi
Goci-Romano-Brytowie
Nacje Ziba po lewej; druga bitwa ciężka, o pierwszej można powiedzieć, że to był niezły ,,pojazd" ;)
-
Niestety ze względu spraw organizacyjnych we wtorek koło 18 mogę zagrać.
-
wygrałem z Brontim 2-0:
moje nacje to chyba Wandalowie i Celtowie, a kolegi Frankowie i Goci albo Ostrogoci, ale prosze o potwierdzenie
-
2-0 dla Rafiego
moje nacje - Goci, Frankowie
Rafiego - Celtowie, Wandalowie
Dziękuję za porządny łomot :)
-
2-0 dla Maharbala
Moje nacje - Sasi, Alamanowie
Nacje Maha - Celtowie, Sarmaci
dziękuję za grę!
-
Potwierdzam wynik i gratuluję podjęcia wyzwania :lol:
-
Ma ktoś czas teraz zagrać? Ja mam czas do 20:30.
-
-
Panowie, przypominam że został tydzień na rozegranie meczy. Jednocześnie apeluję o rozpoczęcie rozgrywania meczy przez {Hussars}Arnold. Brak reakcji, postępu lub poczynań ku rozegraniu meczy w terminie do piątku (3 grudnia) będzie skutkowało odjęciem punktów lub wykreśleniem z listy uczestników turnieju.
-
Dobra dzieciaki, mogę jutro z kimś zagrać ok. 20 ;)
Kapsul - nicki też się odmienia.
Nie odmienia sie polonisto za 5 groszy kiedy sie kopiuje bo sie ma 20 delikwentow ktorzy sie nie odezwali w temacie ;) - Kapsul
I nie wbija się w czyjeś posty niespełniony cenzorze. :D
Jakiś problem panowie? ;) -Maharbal
Jesteś dresem spod znaku JP? :lol: Tylko proszę, bez wpierdolu :|
Alez wbija sie aby nie prowadzic spam - dyskusji z ludzmi ktorym koks wali do mozgowniy zamiast w biceps co widac i czuc w obecnym jak i kolejnych postach. Nie bez powodu nick Arnold heh? Pozostaje zacytowac oblatane aczkolwiek jakze trafne: "Nie wpadaj w polemike z idiota..." - Kapsul
Niewątpliwie, tyle koksu się bierze, że aż Pudzian na mój widok ucieka. :lol:
A poważniej, jakbym reprezentował twój żałosny poziom, patrząc się na wbitki w stylu dzieciaczka rodem z gimnazjum, to bym ci nawrzucał na zabawny nick i zwierzęcy obrazek. Pytanie tylko, po co?
Ja z takich rzeczy wyrosłem, a ty mentalnie tkwisz w świecie dzieci, które przerzucają się epitetami. A skoro przy okazji dałeś się nabrać na prowokację, to cóż, szanowny idioto, niewątpliwie urastasz do roli mędrca, decydującego o wszystkim. Miłej zabawy w piaskownicy, tnij, edytuj, cenzuruj, bluzgaj, a mnie pocieszy fakt, iż dałem przygłupowi chwilę radości w szarym życiu. ;)
-
Dziś mogę zagrać o 20 jak ktoś może
-
-
Dzisiaj ustawiłem się z Majorem na nieco po 20. Do zobaczenia.
-
No to ja trzeci do bicia z majorem :P Jak już Rafi i Arnold zakończą potyczki.
-
Ok Major, napsiz do mnie na gg, bo Twojego numeru w profilu nie widze
-
Arnold vs Major = 2:0 (2 clear victories)
Użyte nacje: Goths & Huns
Dzięki za dobre bitwy i powodzenia życzę dalej.
Edit:
down:
Nacje Majora: Sarmaci i cośtam, nie pamiętam już :|
Jak potwierdzi wynik to napisze, więc spokojnie.
-
Nacje majora w tym meczu :?: Żeby było wiadomo, czego użył.
-
Rafi (ces. zachodniorzymskie, Burgundowie) 1-1 (Sasanidzi, Wandalowie) ZIB
-
Szukam kogoś na czwartek ok. 20.
Jakby jednak przeniesiono mecz Lecha ze środy na czwartek (ze względu na pogodę), to wtedy zagrałbym już jutro, a w czwartek oczywiście nie. Godzina ta sama.
-
potwierdzam moje nacje to Sarmaci i Celtowie
-
Kto by zagral jestem dostepny od 20