Osoba pisząca post musi wyrazić swoją szczerą opinię o osobie powyżej, więc kto chce zacząć :?:
Wersja do druku
Osoba pisząca post musi wyrazić swoją szczerą opinię o osobie powyżej, więc kto chce zacząć :?:
Andzia - spokojny i bardzo uczynny użytkownik naszego forum, twórca biblioteki modów. Zawsze pomoże gdy trzeba :D, nieraz ukrywa się na gg :lol: :lol: :lol: Sporo czyta, fascynat Tolkiena, kulturalny, tak swoją drogą to spoko z niego gościu.
Twórca fajnych bitew historycznych pod m2tw, głównie z tego go znam, i dzięki tem że tworzy jest bardzoo pomocnym użytkownikiem w urozmaicaniu tw.
Pompa :lol: Członek bractwa i wytrwały gracz TW, do tego fan Jozina, w wolnych chwilach kopie koty... Lubi przyspamować i z offtopować, ale są gorsi od niego
mossin
hm chodzi do polibudy na jakiś mechaniczny kierunek :P czołgista? :P spoko koles z tego co wnioskuje po postach rzetelny i rozsądny ;]
Mopisłav
Sympatyczny avatar i użytkownik, który mówi z sensem i nie spamuje :) Punkt za bluzę Vadera :)
Lena
Mila i najwspanialsza kobieta tego forum;) Rozladowuje napiecia i przyprawia wiekszosc meskich uzytkownikow o szybsze bicie serca. Wyrozumiala na nasz meski punkt widzenia, pozwala spojrzec na pewne sprawy z kobiecej perspektywy. Nie spamuje, pisze w przemyslany i kulturalny sposob.
Volomir
Wspaniały krytyk wszelkich żeczy, a po zatym spoko gośc, nie należy do tak zwanych Trolli czy spamrów ;)
Co ty jest więcej do dodania ;d
Aktywny user forum, generał jak ja :D
Generał Scorpius
Lubiący dyskusję gość, pisze z sensem, szanuje zdanie innych, ma fajny avatar.
Volomir- forumowicz do ktorego czuje wiez empatyczna ( zdrowa ) z powodu Bog wie jakiego. inteligentn(a)y =p coby bylo juz jak w mtw2 w charakterystyce postaci=p mhroczny pan. troche szyderca. jeden z powodow dla ktorych go lubie=p ma zajebistgo ava z jedna z moich ulubionych aktorek, aczkolwiek jak dla mnie house mial juz marke=p
Lena - kobieta na forum - brano nic dodac nic ujac=p
Mopislaw- zajebisty av ale nie znam kolegi=p ( jest nowy chyba dosc=p )
Pampa - czlowiek legenda forum - jak mowilem na tamtym starym jako jeden z niewielu mam go w nk xD spamer i podjudzacz jakich malo. bardzo pozytywna persona=]
Pinotchet- stary wyga z forum starego o ile pamietam =p ale blizej sylwetki niestet nei znam, tak samo jak Scorpiusa o Vlada=p
Haller nowy wszedzei aktywny gosc. fajnie pisze ko ale dziwnie w nie gra=p ogolnie material na kolejna legende forum =p
Andzia - czlowiek zegarek, mercedes volksvagen i toyota w jednym. pisze zawsze prosto dosadnie. nie wyczowam poczucia humoru albo bijacego zla=p mod idealny=p
mossin- czlowiek ze starej gwardii- mial kiedys fajny obrazek w podpisie- i to animacja automatu kalasznikowa o ile dobrze kojaze=p ziomek=]
Seban - człowiek, który zamiast opisać jedną osobę - opisał wszystkie (i chwała mu za to ;)) Klanowicz, który na nazwę komunikatora tlen odpowiada: "nie, to nie ja puściłem" ;)
Pozdro
kacperek- mam nadzieję, że jest za Arką, jak tak to mogę powiedzieć, że ziomek :) fan wrestlingu, kiedyś na starym forum do Ciebie pisałem.
Wydaję mi się, że spoko wariat. Więcej takich użytkowników.
mRe, dla mnie ktoś, kto ma własne zdanie, wiem, jakie ma poglądy, potrafi bronić swoich racji, na pewne sprawy na PW zgadzamy się w pewnych kwestiach...Dla mnie gość, w moich stronach, dawniej tak określało się kogoś porządnego....Uffff :D
Eutyches
Bodaj największy krytyk na tym forum, często nawet przekornie nie zgadza się z czyimś zdaniem. Posiada dużą wiedzę o kotach i historii średniowiecza. Wydaje mi się, że jest to typ doświadczonego przez życie i zgorzkniałego człowieka, którego przesłaniem może być: ,,nie popełniajcie moich błędów" 8-)
Nie mogłem sobie odmówić możliwości opisania Maharbala - humanista, dysponujący dużą wiedzą historyczną w różnych dziedzin, znawca tematu wojny secesyjnej, wielbiciel Stonewall Jacksona co można wywnioskować po avatarze. Twierdzi że najlepszą pizzę na świecie robią w Opatowie :D. Wnosi dużo wiedzy i humoru do naszego forum, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Poinformował mnie o wznowieniu działalności forum za co ma u mnie dużego plusa. Jednym słowem fajny z niego użytkownik.
Pinotchet - pisze posty z sensem nie spamuje z tego co pamiętam to robi filmiki z TW i wrzuca na youtube ;) na starym forum napisał chyba nawet poradnik jak robić bitwy historyczne w medku ( albo coś przekręciłem ;D ) aa bym zapomniał plusik za avatar ;P
ThorGal77 pisze dobre, zrozumiałe oraz dość ciekawe posty. Po za tym znam go z niektórych tematów ale nie pamiętam jakich i o czym ;)
Matatjahu
To użytkownik, który zastanawia się dwa razy zanim napiszę posta ze względu na strach, iż znajdzie się w forumowym łapu capu :D
Bronti - jego hobby to jeździectwo ( albo przynajmniej byłe hobby ;P ) można z nim całkiem sensownie pogadać ;) stary avatar był lepszy :mrgreen: raz zagościł w łapu capu ;P
To jedno z moich hobby. A co do tego łapu capu to ma nadzieję, że pierwszy i ostatni raz :P
ThorGal77
Młody chłopak ale piszący bardzo dojrzale jak na swój wiek. Także interesuje się końmi i jeździectwem. Ma na avatarze jedną z najpiękniejszych kobiet.
A tak w ogóle to Ty teraz nie powinieneś być w szkole? ;)
Bronti
Dawniej Graf Bronti ale jak widać został zdegradowany ;) Jeden z moich ulubionych użytkowników, nie spamuje,nie wyzywa itp. spoko gość, kiedyś grał w KO (być może jeszcze grał) z tego co pamiętam średnio-dobrze mu to szło.
Andzia
Użytkownik który zawsze poda pomocną dłoń, nigdy nie spamuje oczywiście i.....
spoko gośc :D
Haller to użytkownik, który kojarzy mi się bardziej z tym forum po utracie danych niż z tego starego oraz z niezbyt piękną kobietą, którą miał jakiś czas na avatarze...
A no Bronti trzeba mieć układy żeby do szkoły nie chodzić ;P a tak na serio to cała szkoła miała wolne, bo w miejscowoście gdzie mam gimnazjum był odpust. :mrgreen:
Nie podoba się ; P nikt nie zmusza do opisywania mnie po raz drugi ;p
Znów ty. Lubi jeździectwo i nie chodzenie do szkoły.
Matatjahu to jeden z moich ulubieńców na forum! Objawił się (jeszcze na starym) stwierdzeniem, że gejszami w Japonii byli mężczyźni! Prawdopodobnie członek jakiegoś bractwa bądź zakonu. Avatar sugeruje zainteresowanie sztuką sepulkralną i goth-rockiem (ee..) Ostatnio najaktywniejszy w dyskusji o dziewczynach. Flirciarz z niego - Lena może to potwierdzić. BTW niestety ostatnio jego inwencja spada... - postanowił zbastować z przemyśleniami, gdyż do łapu-capu go przyjęli.. Na pewno uczeń. Jednym słowem wypalam z nim fajkę pokoju. Howgh!
Tomsn czyli człowiek jak z avatara, tylko brakuje skośnych oczu, nie oszczędza ludzi w krytyce, jeden z bardziej znanych i lubianych użytkowników.
Pampa owszem znany ale czy już lubiany to kwestia dyskusyjna :DCytat:
jeden z bardziej znanych i lubianych użytkowników
Pogromca kotów, najbardziej pilny i przestrzegający tury gracz w KO jakie odbywały się na naszym forum, był tak dobry, że wokół niego zawziął się spisek i dostał zakaz gry...
Człowiek z łysą głową raczący się na zdjęciu tanim piwem i papierosem ( zapewne też tanim ) wszak mamy kryzys...
Bronti
kiedyś Graf, ale mu zaje*ali na dzielni chłopaki z bloku (mówili, że to za to, że admin nie zrobił kopii... czy czegoś tam). Łapu capał i jeździł. Pomieszkuje w Suszy, gdzie sucha szosa szosą szasa. Ma jakiegoś brodacza w avku. Lubi piwo. Bije śmietanę. Więcej nie pamiętam :cry:
Woodstock
Mogę się domyślac, że jeździ na Woodstock, mogę także sugerowac że słucha metalu :D
A tak po zatym to nie znam za bardzo kolegi ;)
Jednym słowem spko gośc :lol:
Haller
Gracz KO...z dawnym bardzo dziwnym avkiem z dziwną kobietą..spoko koleś.
brak większej ilości danych ;)
Kajcio- aktywny gracz KO, ostatnio mam okazję zmierzyć się z nim w kampanii krucjat z wiadomym skutkiem :P
Za nic go nie kojarze wiem że gra w Ko.
tomsn ten avart to Nazgul (obejrzyj władce pierścieni) flirciarzem nie jestem po prostu nie miałem żadnej fajnej dziewczyny żeby z nią pogadać no i takie bzdurne komplementy mi wyszły ale uczę się na błędach i nie piszę już bezmyślnych postów. A na początku gejszami byli mężczyźni :P A to nie był temat o dziewczynach tylko buźkach i mordeczkach (niezły spam)
matatjahu, hmm..raczej dość młody użytkownik, ma dość ciężkie do zrozumienia posty, ogólnie mam wrażenie, że szybciej pisze niż myśli, czasem warto przysiąść i się zastanowić, co się ma do powiedzenia ;) wypowiadał się w temacie o dziewczynach z różnym skutkiem, ale ogólnie raczej pozytywny użytkownik ;)
Grogmir - ministrant, abstynent, członek licznych kółek różańcowych, dumny przedstawiciel młodzieży oazowej. Nie pije, nie pali i nie używa narkotyków.
Regulus - ortodyksyjny żyd, znany z bujnych pejsów i odprawiania licznych rytuałów nad wizerunkiem dolara - podejrzewany o wykorzystywanie krwi chrześcijańskich dzieci do wyrobu macy oraz wywołanie kryzysu gospodarczego;
co do mnie, to zapomniałeś o dewizie 'no sex before marriage' ;P
Grogmir - znany z AARu o Aragonii na starym forum, z tego co kojarzę lubi Monty Pythona, za co wielki plus, gra na gitarze, znaczy lubi muzykę, znaczy mądry człowiek :D Generuje zwykle spore ilości poczucia humoru w swoich postach. No i ma chody u forumowej wierchuszki bo dostał tę fajną zieloną czcionkę w nicku :D
Za nic nie kojarze ;D Ale za kapitana bombe stawiam pozytywną ocenę ;P
ThorGal..hmmm.. kojarze cie z avatara (niezły ;)), aktywny w działach rozrywkowych.
i to by było na tyle ;)