Cytat:
Hmmm...fascanci? Kto to? Następna produkcja co ma być tym, jak mu duchowym kimś z przeszłości....Na pewno zauważyłeś Volomirze
wiem, ze z tymi duchowimi spadkobiercami to różnie jest, ale kurde to Obsydian! Nie jakies tam studio! Bo jesli nie oni to kto? Jestem spokojny o to, ze dostaniemy dobra gre, ciekaw jestem jak dobra;)
Cytat:
bo ty zwracasz na takie rzeczy uwagę, że będzie rzut izometryczny, jak mi to napisałeś w innym temacie- jest cRPG, bo będzie takowa możliwość oglądu gry
Nie wiem dlaczego przekrecasz mi to co napisalem w innym temcie;) Nadal czekam na Twoja definicje cRPGa;)
Cytat:
Ja pamiętam zapowiedzi Dragon Age 1, a ty Volomirze? Dopiero jak zebrały się wszystkie dlc, dodatki, poinstalowało się mody to poczuło się tego ducha
DA byl calkiem fajny, ale braklo troche magii. W zamian dostalismy troche za duzo jatki.
Cytat:
a na razie widzę gości którzy następni, chcą naciągnąć ludzi na kasę, powołując się na legendy gier, ale pożyjemy zobaczymy...
Wiem, ze to troche pachnie pazernoscia, szczególnie te koleje cele, ale wole to niż spetanie Obsydian wymogami Bioware, jak bylo w przypadku DA2. Cos za cos, a nikt za darmo gry nie zrobi;)
Cytat:
Widać że jesteś tym, no fascantem
Lepsi fascynaci klasyki niz "nowoczesnych" rpgów. Poza tym cześć z nich pracowała przy grach przeze mnie wymienionych.