W tym temacie głosujemy na najbardziej pomocnego użytkownika.
Wersja do druku
W tym temacie głosujemy na najbardziej pomocnego użytkownika.
Kirlan i Riko za to, że nigdy nie odmówią pomocy w sprawach różniastych :)
Araven, zazwyczaj jak ktoś zadaje pytanie dotyczące jakiegoś moda to Araven mu pomaga :)
Andzia ze swoja Biblioteka modow zaoszczedzil mi mnostwo czasu ;)
Araven
Głosuję na bugera13, Asuryana i Eutychesa oraz Kirlan i sopor85, pomaga wielu Osobom w dziale o modach pod Rome.
Araven, buger13, Asuryan, Eutyches, Salvo
BlackWood, Araven, Nazgool.
Araven ! :D
Araven, K A M 2150, Salvo, Amrod, Eutyches
Araven, któremu zawsze się chce i nigdy nie okazał zniecierpliwienia, buger13 który ratuje Kuźnię i mnie natchnął by ją odgruzować, Nazgool za EB2 i pomoc przy tłumaczeniach na piękną polszczyznę z języka barbarzyńców :D Ensis i Salvo za to że trzymają rękę na pulsie nie tylko w grach z serii Total War, i moim zdaniem jeszcze inni, by się znaleźli inni ;)
Araven,sopor85 i Eutyches. Araven, zawsze pomocny. sopor85 super 4gb patch. Eutyches bardzo pomocny
Araven,zawsze chętny do pomocy, do tego ma anielską cierpliwość nawet do najgorszych pytań ;)
Kirlan i Salvo, ponieważ w pomocy jaką udzielają, odzwierciedlenie znajduje ich doświadczenie oraz zawodowstwo.
Araven za wielokrotna pomoc w modach wszelakich, Eutyches i Samick za pomoc w Eras Total Conquest.
Asuryan, buger13
:P :oops: :DCytat:
Zamieszczone przez Lena
..
Zgłosił bym Sopor85 , ale tak dokładnie trzymając się kalendarza to nie można chyba?? Czy jednak da radę?
Ja dodałem Sopora85 do listy, za ten wspaniały patch.
Też sugeruję, by zrobić regulaminowe odstępstwo, za znalezienie genialnego pacza i możliwość grania w najlepsze gry z serii Total War serii bez przymulania kompa :DCytat:
Zamieszczone przez kirlan
Głosuję na Aravena, Eutychesa i BlackWooda.
Araven, KAM 2150, kruk
Araven