A dobra. Jak będzie nowa wersja to wkleisz
Dobrze by było żeby najnowszą dodać, bo dużo rzeczy jest poprawionych.
A dobra. Jak będzie nowa wersja to wkleisz
Dobrze by było żeby najnowszą dodać, bo dużo rzeczy jest poprawionych.
Ktoś się zainteresował :
Ostatnio edytowane przez Eutyches ; 06-04-2024 o 10:43
Od momentu z angielszczenia Potopu jest większe zainteresowanie , wiadomo polska scena YT i discordowa ma głęboko gdzieś tego moda....; poza krytykowaniem starszych wersji nie znając tej. Jak dobrze wszystko pójdzie, to modyfikacja w wersji kolejnej, będzie TĄ wersją, gdzie można już faktycznie dodawać, tylko jakieś submodziki wzorem np. BC 6.3 i 7 . Też gdzieś znalazłem coś na YT, nawet sobie zakładkę zrobiłem, bo fajnie się ogląda coś, jak widzą nas inni
edit:
Czas najwyższy odgruzować tematy związane z Potop TW, choć inni też mają moc sprawczą, by to zrobić, ale nie neguję ich czasu wolnego, bo z wiekiem^^ czas zapierd.... coraz szybciej i przez to mamy coraz mniej czasu ...
Ostatnio edytowane przez Eutyches ; 06-04-2024 o 18:57
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.
Witam serdecznie.
Mam pytanie dotyczące trybu hotseat. Czemu nie mam w tym trybie do wyboru wszystkich frakcji jakie są możliwe w trybie singleplayer?
Chodzi mi o te zaznaczone czerwonym kolorem.
image.jpg
I drugie pytanie, co mogę zmienić, by były one dostępne w trybie hotseat?
Zabrzmi to pewnie mało profesjonalnie ale nie wiem. Nigdy się tym zagadnieniem nie interesowałem. Trzeba by poszukać jakiś samouczków albo wątków na twcenter w tym temacie.
Poza ręcznym dodawaniem za pomocą konsoli (komenda "control xyz") nie znalazłem innego sposobu. Ale jak coś mi się uda ustalić, to z pewnością o tym napisze.
Przepraszam, że pisze kolejnego posta po mojej ostatniej wiadomości, ale mam pytanie co do AI Pitera, które wstawił z dnia 17 marca.
Otóż po wrzuceniu całego folderu zmian do folderu data wyrzuca mi grę po starcie dowolnej kampanii.