Strona 40 z 40 PierwszyPierwszy ... 30383940
Pokaż wyniki od 391 do 394 z 394

Wątek: POTOP Total War v1.9

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    18
    Otrzymał 39 podziękowań w 29 postach
    AI to głównie zasługa Pitera. Ja tylko je zmodyfikowałem nieco pod kątem kampanii dodatkowych tak żeby relacje dyplomatyczne odpowiadały zmianom wynikającym z wydarzeń historycznych. W kampanii głównej działa to tak jak Piter to stworzył, więc Jemu należą się te gratulacje.

Szambelan Awatar Araven
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    401
    Otrzymał 277 podziękowań w 235 postach
    Witam. Dzięki za odpowiedź. Zagrałem na razie około 40 tur. Raz tylko wywaliło mi, ale ponowne wczytanie pomogło, agenta jakiegoś ruszyłem, zapisałem i wczytało się. Klimat niesamowity, muzyka, wstawki szok. Widać ogrom pracy. Masa budynków, bardzo to sensowne, i takie staropolskie, jak ma być. Zagram wkrótce dalej. Muszę obczaić rekrutację części oddziałów jak piechota wybraniecka i kilka innych. Kilka oddziałów najemnych nie ma ikon, jak rajtarzy najemni, ale to drobiazgi. Ten mod zasługuje na wielkie uznanie.

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    18
    Otrzymał 39 podziękowań w 29 postach
    Bardzo się cieszę że mod się podoba Co do tych ikon to 2 razy podchodziłem do tego tematu i za każdym razem poległem. Niby taka pierdoła, niby odpowiednie pliki są na miejscu a jednak nie działa a ja nie potrafię dojść do tego w czym problem. Jakby ktoś mądrzejszy na to spojrzał to byłbym wdzięczny

Szambelan Awatar Araven
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    401
    Otrzymał 277 podziękowań w 235 postach
    To szczegół. W innych modach czasami pomagało przerzucanie jednostek z ui potem w units i units_info z katalogu najemników czyli merc lub mercs do poland. Lub z innej nacji do poland. Przerzuciłem merc_cuirassiers z papal_faction do poland ale nie pomogło. Generalnie luzik po rekrutacji najemni kirasjerzy i najemna piechota mają już ikonki, tylko w momencie rekrutacji ich brak. Można pokombinować, może się uda to naprawić. Generalnie mod jest super, słucham ostatnio audiobooki Komudy, to mnie wzięło na Potop.

Strona 40 z 40 PierwszyPierwszy ... 30383940

Uprawnienia umieszczania postów