Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Okropne modele(LOD) w empire total war

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 32 podziękowań w 23 postach

Question Okropne modele(LOD) w empire total war

Wszyscy gracie w warhammery a ja właśnie odkryłem jaką piękną grą jest tw empire. Do tematu .jest sposób na usunięcie/zmianę rysowania modeli jednostek/trawy/obiektów jak się oddala widok? Wygląda to okropnie. Poszperałem na twcenter poprzez webarcbive i znalazłem cosik, ale oczywiście nie ma tego w internetach już.

https://web.archive.org/web/20230430...rites-remover)

W ogóle fajnie wiedzieć, że to forum dalej istnieje, jak widać twcenter padło

Administrator*kotołak*archimandryta z Konstantynopola Awatar Eutyches
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    553
    Otrzymał 493 podziękowań w 352 postach
    Cytat Zamieszczone przez radoslawzal Zobacz posta
    Wszyscy gracie w warhammery a ja właśnie odkryłem jaką piękną grą jest tw empire. Do tematu .jest sposób na usunięcie/zmianę rysowania modeli jednostek/trawy/obiektów jak się oddala widok? Wygląda to okropnie. Poszperałem na twcenter poprzez webarcbive i znalazłem cosik, ale oczywiście nie ma tego w internetach już.

https://web.archive.org/web/20230430...rites-remover)

W ogóle fajnie wiedzieć, że to forum dalej istnieje, jak widać twcenter padło
    Miejmy nadzieję, że to tylko zadyszka serwerowa u nich i nie padli, bo szkoda by była wielka. Nie wszystko jest na warsztatach steama, czy modb i discordach itp
    "Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.

Uprawnienia umieszczania postów