Tak czy siak wspomniane przez niego opcje nie są tym samym co uprzedni odnośnik "Moje posty", dostępny od razu po wejściu na stronę, będący najlepiej wykonanym.
Tak czy siak wspomniane przez niego opcje nie są tym samym co uprzedni odnośnik "Moje posty", dostępny od razu po wejściu na stronę, będący najlepiej wykonanym.
KLA, spokojnie, nikt rang jeszcze nie ma z tych co powinni mieć te ,,specjalne". Nie ma się co gorączkować to tylko "unikalna" linijka pod nickiemTak więc cierpliwości bo wszystko zmierza na dobrą drogę. Przynajmniej ja to tak widzę, niebo i ziemia w porównaniu z tym co zastaliśmy tuż po przenosinach
![]()
OK.
Nie uważacie że banner w tle jest nieco nie na czasie? Zawiera kilka gier, ale brakuje RTW2. Archaiczny MTW2 występuje aż 2 razy.
Nie lepiej dać tapetę z Rome 2? Zwłaszcza dzieło naszego kolegi Mariusza Kozika.
Poniżej prezentuję jedynie przykład:
![]()
Już pisałem gdzieś tu że choć na starym forum to właśnie Romek 2 był uprzywilejowany graficznie, to w prawym skrajnym rogu można by jednak grafikę z R2 wcisnąć...
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Obecny banner jest nierównomierny, ponieważ ma aż 2 obrazki z STW2 i 2 z MTW2. Wiele gier z serii zostało pominiętych.
Koniecznie przydałaby się zmiana. Zamiast jednego MTW2 jest obowiązkowy RTW2.
Ja rozumiem, że niektórzy uważają MTW2 za lepszą grę niż RTW2, jednak nie o to w tym chodzi.Serwis powinien być na bieżąco z interfejsem. Nawet jeśli według osobistych upodobań najnowsza gra jest słaba to tak czy siak powinna zajmować główne miejsce w interfejsie.
No ale z tym "archaiczny" to duża przesada.
Medieval 2 akuratnie wybija się na tle następczyń. Nie powstało po nim nic lepszego ani nawet równego.
Archaiczny chodzi o ilość gier, które powstały później. Jak już pisałem wyraźnie wcześniej na tej stronie - nie chodzi tu o to która gra jest najlepsza. Nie chodzi o licytowanie się w osobistych upodobaniach tytułów. Skoro to polska oficjalna strona to powinna być na bieżąco.
Po MTW2 powstały aż 4 niezależne tytuły z czego 2 w ogóle nie ma na bannerze. Rome 2 jest najnowszy, na bieżąco aktualizowany i powinien znaleźć się na głównym bannerze, niezależnie czy użytkownicy go lubią czy nie.