Wydaje się dużo bardziej dopracowane od Rome II... czy tylko mi jest aż przykro jak patrze jak bardzo jest rozbudowane Atilla względem Rome? Szkoda, wielka szkoda.
Wydaje się dużo bardziej dopracowane od Rome II... czy tylko mi jest aż przykro jak patrze jak bardzo jest rozbudowane Atilla względem Rome? Szkoda, wielka szkoda.
Przepraszam za wyjście poza temat, ale kto wie czy elementy Attyli (np. drzewko rodzinne) nie ujrzymy w końcu w Romku? Nadzieja umiera ostatnia!
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
No masz rację, że nadzieja umiera ostatnia. Pamiętam, że w Romku po wyjściu BI można było go odpalić właśnie na silniku młodszego brata.
Sądzę, że CA nad tym mysli i po wyjściu Attili Rome II może zostać automatycznie spatchowany tak jak sobie teraz nie wyobrażamy. Mam przynajmniej (też) taką nadzieję.
Z tego co pamiętam to CA mówili, że nie porzucają jeszcze Romka i coś będzie, a wg przecieku mają być chyba ze 2 kampanie DLC m.in. brytyjska.
Też mam nadzieje że w chwili wydania Attili spaczują Romka, może się wtedy okazać że zamiast grać w dodatek będę cisnął w podstawkę. Ja dalej czekam na Numidię i inne nacje pustynne (zwłaszcza że podzielili je na dwie podkultury).
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Pragnę tego całym sercem aby Rome 2 został spatchowany kilkoma opcjami z najnowszego dzieła. Chciałbym (myślę że chcielibyśmy) aby to były:
-drzewko rodowe,
-choroby(różne rodzaje, różne efekty),
-opcje zrównania miasta z ziemią,
-barykady na ulicach i możliwość niszczenia murów miejskich przed bitwą
Chyba jeszcze nikt nie wstawiał:
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Mnie tylko ciekawi jedna sprawa. jak z optymalizacją ? Ilość szczegółów miasta plus rozszerzające się pożary, mające wpływ na morale broniących wróżą, że nasze komputery stopią się w ciepłe masło...
No też mam nadzieję, że mój procek (Intel Core i7-3770K, 3.5GHz, 8MB) oraz karta graficzna (GeForce GTX 780) udźwigną to wszystko na full detalach![]()
Myślę ze tak a tak na marginesie ile kosztował twój komp Thomm ?