Podzielam te obawy, znając dotychczasowe osiągnięcia CA w kwestii AI stwierdzam, iż pomysł, mimo że dobry to wykonanie jak zwykle będzie kiepskie.
Podzielam te obawy, znając dotychczasowe osiągnięcia CA w kwestii AI stwierdzam, iż pomysł, mimo że dobry to wykonanie jak zwykle będzie kiepskie.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
I ja podzielam Wasze obawy, panowie. Także już wyobrażam sobie jak choróbska będą się szerzyć na potęgę na wzór spamu szpiegów. Nie potrzeba będzie poziomu legendarnego...
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Mnie ciekawi również zakres stosowania taktyki "spalonej ziemi" przez AI. Widzę fatalistycznymi oczami wyobraźni, większość miast budowanych przeze mnie od zera i braku epickich oblężeń i radości zdobywania co bardziej łakomych kąsków.....
Może jestem zbyt dużym sceptykiem, ale jakoś z mojego doświadczenia wynika, że AI nadmiernie korzysta z co bardziej denerwujących aspektów gry.
Wyprzedziłeś mnie z tym, voitek. Dla mnie ta część zapowiada się nieźle, dość ciekawy trailer, mimo, że w tym okresie czasu jestem noga, to prosiłbym o wyjaśnienie, o co chodziło z tym zabójstwem w Rzymie w połowie filmiku?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Prawdopodobnie ukazanie walki o władzę.![]()
Najmocniej proszę o wybaczenie że śmiem się czepiać, ale Ci generałowie rzymscy wyglądają raczej jak centurioni z czasów republiki,ach ci panowie z CA i ich wizje. Ogólnie jednak filmik bardzo fajny, choć to tylko filmik.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Visca el Barca!!!
Mapa kampanii wygląda świetnie.
Takie kolorki i jej wygląd w zwykłym rome 2 by się przydały![]()
Spokojnie. Znowu się nakręcamy a potem...![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II