Strona 16 z 22 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 211

Wątek: Witamy!

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Nie będę oryginalny: Witajcie !

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Witam obu nowych forumowiczów!

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Po staropolsku to już nikt nie powita strudzonych wędrowców, który postanowili się zatrzymać na naszym zacnym forum

Najwidoczniej gospodarze się pochlały, i mi pozostaje przywitać takim o to zacnym poczęstunkiem
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Wojski Awatar Dymitr
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 14 podziękowań w 10 postach
    Doceniamy gościnność użytkowników forum i dziękujemy za powitanie a któż wie może okażemy się takimi samymi gośćmi jak ci którzy odwiedzili dom Piasta kołodzieja w trakcie postrzyżyn...

http://dziedzictwo.ekai.pl/@@kruszwi...iast_kolodziej

a resztę już znacie.

Podkomorzy Awatar Sam Fisher
    Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach
    Poniekąd nie powinienem tu witać się z wami. Tylko nie było mnie tu dość długo. Data rejestracji niby pokazuje 2009 rok, ale tak naprawdę z tym forum jestem związany od 7 lipca 2004 bodajże. Także witam nowe twarze, ale też przypominam się starym wyjadaczom Czołem

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Pan Koala Awatar Shay Ruan
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    189
    Otrzymał 126 podziękowań w 91 postach
    Witaj

"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"

Chłop Awatar Yrviss
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 4 podziękowań w 2 postach
    No a więc... Witam.
    Nie ukrywam, że szperam po forum od dawna, lecz dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Może coś o sobie... Młody człowiek lubiący historię, a w szczególności średniowiecze i starożytność. W wolnych chwilach ,,pisarz", oraz ponoć ,,poeta" - Planuję z tym połączyć przyszłość. Na co dzień jestem jednak graczem i w sumie to mnie tutaj sprowadziło. W strategie grywam od małego i nie sposób opisać radość szczeniaka widzącego po raz pierwszy jednostki walczące w Rzymie, gdyż to właśnie od tej części zacząłem, początkowo oglądając, a następnie grając. Jakoś ten czas mijał i w końcu dotarłem do kontynuacji mego młodzieńczego zachwytu. Początkowo sprzęt mocno mnie ograniczał, ale parę dni temu w końcu poczułem jak to jest być sprawnym generałem. Zabawnym jest to, że grając w skrajnie niskiej płynności potrafiłem dobić 350 godzin w grze. No ale to chyba świadczy o tym, jak dobra jest to produkcja. Przynajmniej według mnie.

Dlaczego dołączam do forumowiczów? Ciekawość, a może nawet chęć poznania ciekawych osób ( Na co mam nadzieje ). Naprawdę często mi pomagaliście, za co dziękuję. Teraz także i ja może podam komuś dłoń i wesprę w jakichś drobniejszych sprawach, gdyż za wspaniałego stratega się nie uważam... Cóż... Trzeba spłacać ,,Długi"

Wielki Kuń Awatar Lwie Serce
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    452
    Otrzymał 326 podziękowań w 212 postach
    Witamy serdecznie. Nowy użytkownik, zamierzający się aktywnie udzielać na forum zawsze mile widziany. Która część TW jest Twoją ulubioną? Zapraszam do działu modów, choć pewnie się zaznajomiłeś już. No i może sesje RPG Cię zainteresują. Pozdrawiam.

Niech żyje Gwardia!

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Także serdecznie witam. Lwie, zapewne nie pomylę się odpowiadając za kolegę że jednak nie medek a Romek jest ulubioną odsłoną TW (tak to zrozumiałem...), a tak rozbudowany post w tym temacie świadczy że naprawdę doszedł nam pisarz

PS Nie ma to jak zawsze i wszędzie propagować RPG

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Chłop Awatar Yrviss
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 4 podziękowań w 2 postach
    Cytat Zamieszczone przez Lwie Serce Zobacz posta
    Która część TW jest Twoją ulubioną? Zapraszam do działu modów, choć pewnie się zaznajomiłeś już. No i może sesje RPG Cię zainteresują. Pozdrawiam.
    Szczerze, to zmienia mi się to dosyć często. Gdy przeje mi się Rzym, wracam do drugiego Medievala z uśmiechem na ustach i odwrotnie. Co do modów, to tak. Już dawno temu rozpocząłem z nimi swoją przygodę zaczynając chyba od Roma Surrectum II, ale najwięcej czasu i tak spędziłem w Stainless Steel . RPG? Spora część mojego szkolnego życia się z nimi kojarzy, więc czemu nie. Dziękuję, oraz również pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez Gajusz Mariusz Zobacz posta
    a tak rozbudowany post w tym temacie świadczy że naprawdę doszedł nam pisarz

PS Nie ma to jak zawsze i wszędzie propagować RPG
    Hah, miło mi to słyszeć, dziękuję. Widziałem, że macie tutaj temat do zamieszczania własnych tworów, więc może coś tam wrzucę, jeżeli tylko uznam, że nie spalę się ze wstydu
    RPG zawsze i wszędzie? Jestem jak najbardziej za. Sam rozsiewam je gdzie się da

Strona 16 z 22 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni