Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 50 z 55 PierwszyPierwszy ... 404849505152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Wojski Awatar EvilDoom
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    25
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Mam wystarczająco dużą wiedzę o świecie oraz nie jest młodzieżą jeśli to masz namyśl. Atak ad person i brak argumentów świadczy tylko o twojej niskiej kulturze osobistej. Mam bardzo dobrą pamięć. Twój wpis nic nie wnosi i ma tylko na celu atak na mają osobę. Jednak to chyba ty nie dorosłeś do rozmowy na argumenty. Pozdrawiam.

Wielki Kuń Awatar Lwie Serce
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    452
    Otrzymał 326 podziękowań w 212 postach
    Proszę o zakończenie wzajemnych docinek i powrócenie do normalnej dyskusji. Pampa zrobi tu porządek jak wpadnie, ja tylko ostrzegam.

Niech żyje Gwardia!

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    To nie jest atak ad personam... tylko atak na głupotę, człowieku. Może nie jest u nas kraina mlekiem i miodem płynącą, ale jeszcze niedawno było o wiele gorzej, w niektórych krajach na świecie, jak nie w większości też jest gorzej, a Ty takie bzdury populistyczne piszesz. PO to choroba, taka sama jak PIS, czasem od niego "lepsza", czasem gorsza, ale to nie uprawnia do pisania bzdur.

Visca el Barca!!!

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    Obaj są socjaluchy jak są wybory, jak dochodzą do władzy to każda partia jakoś i tak zapomina o obietnicach w ferworze obsadzania ważnych taboretów swoimi ludżmi

Edit: Dodatkowo jeszcze tworzenie jakichś magicznych programów, które będą kosztować miliardy a efekt będzie niewielki albo, które nie ruszą a i tak będą kosztować grubą kasę.

Stary nick:kujon333

5. Następujących 4 użytkowników podziękowało Presidente za ten post:

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Obaj są socjaluchy jak są wybory, jak dochodzą do władzy to każda partia jakoś i tak zapomina o obietnicach w ferworze obsadzania ważnych taboretów swoimi ludżmi
    Nie pamiętam, żebym tak bardzo zgadzał się z kujonisem wspaniałym, zwanym gdzieniegdzie El Presidente, kiedykolwiek!!

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Wojski Awatar EvilDoom
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    25
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Nie będę się odnosił do pieniackich zarzutów, ponieważ cenie sobie kulturę w dyskusji. Twój pierwszy post już wszystko pokazał o twojej kulturze. Nie zamierzam też prowadzić dyskusji rodem meneli spod budki z piwem. Występują ludzie, którzy potrafią dyskutować i pieniacze. Każdego można ocenić po wypowiedziach. Zgodnie z poleceniem moderatora kończę już tą sprawę i już się tutaj nie będę wypowiadał w tym temacie, bo jak widać nie wszyscy dorośli jeszcze do poważnej rozmowy.

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    Jednak kiedyś nie dostrzegałem różnych odcieni szarości... teraz to dostrzegam,a umówmy się, że PIS jest bardziej socjalny od PO, choć jak już pisałem oba te twory są schorowane. Tak szczerze to ja nie widzę w przeciągu 10-20 lat możliwości jakiejkolwiek dobrej zmiany wśród naszych politruków na lepsze...

ps. "Kotku", ja na tym forum jestem od zawsze, na poprzednim też byłem kilka dobrych lat, nie ucz mnie kultury, bo nikt wcześniej jej braku mi nie zarzucił i dość dobrze kulturę wypowiedzi rozumiem. Jednak masz rację nie wypowiadaj się tam gdzie masz pisać takie bzdury jak w poście do którego odniosłem, i powtarzam, że to nie jest brak szacunku wobec Ciebie, tylko wobec głupoty (tak dla Ciebie... też mi się zdarzało pisać głupoty, ale nie mam problemu żeby się do tego przyznać), bo taką trzeba zwalczać zawsze i wszędzie, nie zważając na słowa czy osoby, choć chyba moja wypowiedź zbyt gwałtowna czy wulgarna nie była....

Visca el Barca!!!

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Obydwaj ponaobiecywali,piękne hasła wygłosili,sobie do oczu ponaskakiwali,na zadane pytania praktycznie nie odpowiadali a w niedzielę zobaczymy czyja kampania reklamowa trafiła bardziej w gusta wygłodzonych patriotycznym niedostatkiem klientów.Najsensowniej by było gdyby cisza wyborcza rozpoczęła się wraz z ostatnią minutą debaty gdyż jutro w mediach będzie panował przedwyborczy Armagedon.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Podkomorzy Awatar Dagorad
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 87 podziękowań w 65 postach
    Gdyby jeden z tych kandydatów siedział cicho, powiedział że mu się nie chce i że jedyne co będzie robił to co najwyżej pojedzie za granicę nażreć się na koszt obcych podatników to zdeklasowałby swojego konkurenta. Niestety co któryś kandydat otworzy usta to zazwyczaj obiecuje gruszki na wierzbie, co gorsza parszywe gruszki na które wcale ochoty nie mam.

Wydawać by się mogło, że obecna scena polityczna to mistrzowski beton. Ludzie którzy są tak dobrzy w sztuce manipulacji, że potrafią wmówić ludziom że PO i PiS to jedyne na co mogą liczyć. Problem jednak w tym, że oni są kiepscy w tym co robią. PiS daje się wodzić za nos z powodu ich krótkiego okresu rządów, tyle lat minęło, sytuacja się zmieniła, a oni wciąż nie potrafią się od tego odciąć. PO może mówić ludziom jak to gorzej było za rządów PiS-u, a PiS nie potrafi wprost powiedzieć że równie dobrze mogliby się chwalić że jest lepiej niż w PRL-u. Choć pewnie źle to oceniam, jacy wyborcy takie elity, a efekty dobrej kampanii będzie widać w niedzielę. Idą łeb w łeb, wychodzi więc że obaj są tak dobrzy, że szanse są wyrównane. Nawet jeżeli ich jedynym porządnym atutem jest to, że nie są tym drugim.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Ja to uważam, że skoro już mamy ten WOS czy przedsiębiorczość w szkole, to na pierwszych zajęciach powinno się zaczynać od tematu: jak komuś dajesz to musisz też komuś zabrać. Najlepiej powtarzać to co semestr. Może tak wyedukowane społeczeństwo nauczy się, że obietnice takiego Dudy to bajki.

PS: trzymanie się tradycyjnego lania współmałżonka według Dudy rządzi

12. Użytkownicy którzy uznali post Volomir za przydatny:

Strona 50 z 55 PierwszyPierwszy ... 404849505152 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów