natrafiłem na aluzję do Korwina,,niewidzialna ręka wolnego rynku przetrzepie Ci skórę"
![]()
natrafiłem na aluzję do Korwina,,niewidzialna ręka wolnego rynku przetrzepie Ci skórę"
![]()
Ja tak miałem na Skellige, musisz poszukać w nocy, ja znalazłem sporo dalej od tego miejsca.
Poza tym Lambert zmasakrował Geralta dwukrotnie. Na końcu fabuły, ale jednak.
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Koledzy, używamy funkcji [ SPOILER ][ /SPOILER ]![]()
Mam prośbę, mój komp idealnie podchodzi po wymagania minimalne, wiem że wiedźmin 3 chodzi na takich a nawet słabszych maszynkach, ale nie wiem jak. Czy ktoś z kompem o konfiguracji takiej jak minimalne wymagają mógłby napisać na jakie ustawienia mogę maksymalnie wejść oraz jak jest z płynnością? Oczywiście na cuda nie liczę bo i tak na minimalnych ta gra wygląda obłędnie, ale chcę się dowiedzieć czy nie będę musiał się męczyć z pokazem slajdów
![]()
Wpisz sobie swój sprzęt na yt, i zobacz na filmikach bo pewnie już są.![]()
No więc wpisałem i na identycznej karcie i z prockiem mocniejszym o 0.1 ghz od mojego gra chodzi w 30 klatkach na wysokich. To znaczy że po pogmeraniu w tych suwakach można wycisnąć 50 fps przy i tak ślicznej grafice. Teraz tylko sesja, dokończenie Wiedźmina 1, szybkie zaliczenie 2, no i można dziko lecieć do sklepu po Dziki Gon
![]()
Fraps.
Sprawdziłem, jednak działa. A wracając do tematu to fabuła jest bardzo, bardzo rozbudowana i sam nie mogę się zdecydować który wątek ciągnąć dalej.![]()