Właśnie,właśnie,to w końcu w ankiecie też nie stanęło że zamiast Gruzji Egipt jest? I właśnie dlatego ta Bułgaria zamiast Nowogrodu by nacisk na Turcję z północy jeszcze był![]()
Właśnie,właśnie,to w końcu w ankiecie też nie stanęło że zamiast Gruzji Egipt jest? I właśnie dlatego ta Bułgaria zamiast Nowogrodu by nacisk na Turcję z północy jeszcze był![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Jaka Gruzja? Jest Bulgaria, turcja i egipt ;d
no to ustalcie 1 wersje bo każdy pisze co innego![]()
Nie pomagam na pw
To ostatecznie:
Szkocja, Aragonia, Kastylia, Genua, Wenecja, Sycylia, Wegry, Dania, Litwa, Bułgaria, Turcja, Egipt.
(Wybaczcie, cały dzień na telefonie siedzę i nie ogarnąłem na czym stanęło)
Dokladnie Pawel ;d Możemy poczekać do jutra skoro bardzo chcecie, Avasil nie wybieraj póki co ;d. W międzyczasie, skoro już czekamy na tych nowych, to warto spytać czy wolicie losowanie kolejności czy frakcji? ;d
Troche dyktatorsko wybrałem to pierwsze nie pytając o zdanie (nie wcale nie chodzi o to że jestem przedostatni).
Nie no powaznie pytam, ja osobiście wole kolejność ale to ja ;d
Ostatnio edytowane przez Il Duce ; 05-04-2016 o 10:14
Ja bym losował frakcje. Sprawiedliwiej i szybciej, a tak to wybieranie bedzie trwalo 2 dni
Nie pomagam na pw
losowanie frakcjiTa ciekawość co się trafi jest fajna
![]()
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
Ja też wolę kolejność zwłaszcza że jestem 5. Z drugiej strony sprawiedliwsze jest losowanie frakcji,tylko że wtedy istnieje szansa że się zagra państwem na które się miało najmniej ochoty
![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Ja tam wolałbym wybieranie. Trochę nudno byłoby znowu trafić na Szkocję, czy Egipt...
Solica. To jak trafisz jedną z tych 2 frakcji to się z Tobą zamienieD
Nie pomagam na pw