Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Krzyżacy - potrzeba dwóch osób do wznowienia

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Losujemy frakcje. Tak będzie uczciwie

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Otrzymał 98 podziękowań w 83 postach
    Idilla, tutaj zagrajmy normalnie z tą lekko poprawioną Mongolią skoro na to większość się zapisywała. Ja planuję w niedalekiej przyszłości planuję zorganizować kolejną KO-YT na krzyżakach więc to będzie idealne miejsce by tam zagrać na zrebalansowanej kampanii. Dyskusję o potencjalnych zmianach proponuję przenieść na PW. Napisz mi co byś zmienił, ja się podzielę przemyśleniami i doświadczeniem po rozegraniu dwóch kampanii na zmianach Domena.
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Ja mogę zostać Waszym MG,jednak tak jak pisałem Majstrowi,potrzebuję wsparcia w kwestiach technicznych(jak ustawić zapis i jak korzystać z konsoli)
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Szambelan Awatar PlanB
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    28
    Otrzymał 24 podziękowań w 19 postach
    To weź wylosuj te frakcje i napisz o subforum ;d
    No a co do spraw technicznych najlepiej będzie spytać Soplicy albo np Pawła którzy są MG w nowych MKO bo ja niestety nie znam się ;P

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    http://shoguntotalwar.yuku.com/topic...e-Fixes?page=1
    Tutaj trochę tego jest ale nie wszystko
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Subforum już jest,frakcje,zapis itd.,powinny się pojawić dziś,najpóźniej mam nadzieję że jutro
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Szambelan Awatar PlanB
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    28
    Otrzymał 24 podziękowań w 19 postach
    Duce ale wylosowanie frakcji to kilka minut a pozwoli nam ułożyć dyplomacje przed startem w efekcie czego nie opóźniać potem tur bo "czekam na odpowiedź w sprawie pona" ;p
    Wiem, że dyplomacja w krzyzakach to mało zabawy ale jednak

No chyba, że nie masz dostepu do kompa to rozumiem oczywiście ;d

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Co racja to racja,oto wyniki losowania

1.Majsterstszyk
    - Litwa
    2.Leonardo123 - HRE
    3.PlanB - Nowogród

4.Remix - Mongolia

5.Sulejman I - Zakon

6.Wielki Mistrz Malborka - Polska

7.RockMiguel - Dania

Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Co to za bany naszych uczestników? Za moich czasów takich rzeczy się nie robiło...

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Bo to jeden gracz z dwoma kontami,albo szukacie następców albo kampania niestety ląduje w koszu.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów