Kwestia przyzwyczajenia.Jak będzie źle, to wróce do czarnych linków.
Kwestia przyzwyczajenia.Jak będzie źle, to wróce do czarnych linków.
"Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę"
J. Piłsudski.
Spoko teraz każdy jest funkcjynym.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
A to akurat dopracuje w kolejnych aktualizacjachDopasowuje kolorystykę pod logo po prostu.
Mam nadzieję, że poprawiony styl bez niedoróbek przegląda się wygodniej, bo nawet sposób wyświetlania postów został poprawiony.
"Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę"
J. Piłsudski.
W sumie, to można by zmienić ikonkę rzymskiego hełmu na coś pasującego do aktualnej części, np:
Spoiler:
寧我負人,毋人負我。
曹操
Według mnie hełm wygląda lepiej. Co jak co ale to dopiero pierwszy total war w klimatach fantasy i nie którym może się średnio spodobać taka zmiana. (Mi osobiście by nie przeszkadzało)
Mój poprzedni nick to Adrian15o
Mi też się hełm podoba, ale jest mało aktualny. Moim zdaniem można dawać coś związanego z najnowszą częścią albo coś uniwersalnego (np. logo forum).
寧我負人,毋人負我。
曹操
Logo to dobry pomysł![]()
Mój poprzedni nick to Adrian15o
Jak dla mnie czerwone linki to jakaś pomyłka, a menu w prawym górnym rogu, gdzie wszystko było przezroczyste a teraz też jest czerwone albo żółte to wygląda jakbym dostała bana czy coś, normalnie się przeraziłem jak się zalogowałem. Było zdecydowanie lepiej z przezroczystością.
"Ludzie, którzy dla odrobiny bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność" Benjamin Franklin
Będzie logo forum. We wtorkowej aktualizacji się zmieni. Gorne menu będzie na czerwono. Zolty pojawi się gdy dostaniemy jakieś powiadomienie/wiadomość. Kwestia przyzwyczajenia do wyglądu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
J. Piłsudski.