Mam nadzieję, że systemu repów nie będzie, z tego co widzę na różnych forach, to prowadzi on często do niepotrzebnych kłótni i offtopów,
Tzn nie my jako techniczni o tym decydujemy, ale z wcześniejszych ustaleń na ten temat, przy przedstawieniu możliwości jakie ma skrypt VB w kwestii oceny wątku (rep, lub podziękowanie, albo system mieszany) administratorzy byli bardziej przychylni temu aby był system podziękowań, taki jak obecnie.
Dlatego wprowadziliśmy tą wtyczkę, a nie repa obecnie.

Pragnę tutaj zauważyć jedynie, że argumentacja w kwestii obaw odnośnie systemu reputacji, była podobna.
Sądzę że admini tutaj będą obserwowali co i jak, oraz mają na względzie zarówno plusy i minusy danych rozwiązań... my z Riko ze swojej strony jako techniczni admini podpowiadamy tutaj jakie są możliwe rozwiązania do zastosowania, oraz ze względu na fakt że jako funkcyjni na innych stronach także spotykamy się ze zbliżonymi sytuacjami (także i w kwestii reakcji użytkowników na pewne dodatki), także staramy się podpowiadać w tej kwestii.

Uwaga na pewno słuszna odnośnie tych kłótni, bo chociażby na swoim forum miałem podobne "zgrzyty" odnośnie (w stylu dlaczego dostałem minusa od tamtego i siamtego, niech admini mi to skasują i rozpatrzą).
Tak więc tu system podziękowań na pewno jest mniej problematyczny przynajmniej pod względem ewentualnego "ale" u co bardziej przewrażliwionych userów (a nie oszukujmy się,m że na dużych stronach jak nasze, tacy się przytrafiają, że potrafią robić raban za ujemnego repa, czy inne pierdołki).

Tak więc uwaga jak najbardziej słuszna (przynajmniej z mojego pkt widzenia, jako właściciela innej strony o zbliżonej do Waszej strony liczbie userów).

Cytat Zamieszczone przez McAbra
Czyli wszyscy z rangami specjalnymi mają się zgłosić?
W sumie chyba najrozsądniej by było, jakby osoby takie zgłosiły się do admina Ensisa, bo z tego co wiem to on pilnuje takich spraw.
On znowu nam jako technicznym przedstawi listę kto ma mieć jaką rangę i dodamy.

Zresztą sądzę, że do tego czasu przywrócimy uprawnienia adminom, że będą to robili samodzielnie... tak czy siak info do Ensisa jako admina o ile ktoś miał rangę specjalną.

Przyczyną tego jest fakt, że konwersji uległy nazwy userów, posty, pw, emaile w profilu i inne rzeczy, ale takie pierdołki jak rangi się nie przenoszą przy konwertowaniu strony za pomocą narzędzi do konwersji... dlatego trzeba to wbić od nowa.