http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukra...aw-broni/xyhpd
No i po rozmowach. Po krzyku i lamentach: czemu nas tam nie ma!?! Z kim tam rozmawiać, skoro traktują obserwatorów OBWE tak jak traktują. A wszyscy wiemy że mieliby co pokazywać. Ale taki zwyczaj-obcy? SZPIOG! A, przepraszam. To wredna propaganda o tych zatrzymaniach obserwatorów. Zapomniałem...
Zauważyłem że z powrotem kamazy mają rejestracje.
A teraz:
I te uniformy kierowców.
Jak wiemy z doświadczenia kierowcy TIR-ów nie mają zawodowych "brzuszków" i wyglądają ja ci Rosjanie w zbliżonym wieku w liczbie kilkuset. Ba, nie są indywidualistami i lubią mieć KAŻDY element stroju jak koledzy kierowcy. A potem się dziwią na forach moi rodacy że Ukraińcy nieufni nawet do pomocy humanitarnej. Tak się zastanawiam, czy w Rosji można legalnie jeździć bez blach? Są tu w temacie fachowcy od spraw sąsiada, można na Was liczyć? Bo nawet ciężarówki wojskowe mają, notabene po nich nasi "propagandyści" z pism militarnych pokazali światu rejestracje kamazów w pierwszych dniach pobytu "zielonych ludzików" na Krymie jasno precyzując że pochodzą z Kaukaskiego Okręgu Wojskowego. Nawet nie zmienili na blachy garnizonu sewastopolskiego na te kilka dni. "Profesjonaliści"...

, czy w Rosji można legalnie jeździć bez blach? Są tu w temacie fachowcy od spraw sąsiada, można na Was liczyć? Bo nawet ciężarówki wojskowe mają, notabene po nich nasi "propagandyści" z pism militarnych pokazali światu rejestracje kamazów w pierwszych dniach pobytu "zielonych ludzików" na Krymie jasno precyzując że pochodzą z Kaukaskiego Okręgu Wojskowego. Nawet nie zmienili na blachy garnizonu sewastopolskiego na te kilka dni. "Profesjonaliści"...

Odpowiedz z cytatem