Wrzuciłem AI, na którym łatwiej będzie o pokój oraz sojusznicy będą mieli jeszcze bardziej zmniejszone priorytety ataku na siebie w porównaniu do neutralności. Zalecam grać na poziomie normalnym.
Edit: Przy okazji pocisnąłeś mi, że zmiana relacji na moim AI działa gorzej niż na oryginale, a akurat w tym modzie zostawiłem zmiany relacji oryginalne, bo były na tyle dobre, że uznałem, że nie ma sensu ich podmieniać na moje...No naprawdę, idź się wyżywaj na kim innym, bo skoro relacje działają identycznie jak na oryginalnym AI przynajmniej pod tym względem jaki opisywałeś, a Ty mi tu recenzujesz, że na moim AI działają znacznie gorzej to nie mam pytań... Owszem gdy priorytet AI w relacjach z nami zmieni się na wojna itp, to ma to wpływ na relacje ale np. poprawa relacji przez posiadanie wspólnych wrogów działa identycznie ale chwila, według Ciebie na moim AI znacznie gorzej, choć działa identycznie
![]()

No naprawdę, idź się wyżywaj na kim innym, bo skoro relacje działają identycznie jak na oryginalnym AI przynajmniej pod tym względem jaki opisywałeś, a Ty mi tu recenzujesz, że na moim AI działają znacznie gorzej to nie mam pytań... Owszem gdy priorytet AI w relacjach z nami zmieni się na wojna itp, to ma to wpływ na relacje ale np. poprawa relacji przez posiadanie wspólnych wrogów działa identycznie ale chwila, według Ciebie na moim AI znacznie gorzej, choć działa identycznie
Odpowiedz z cytatem