Cały dzień dlubie w tych plikach w sumie to wiedziałem że niema ich w podstawce ale strasznie się nakręciłem żeby pograć w rp tylko że chciałem zostawić samą husarie i braci dobrzynskich no i dodać im łuczników pieszych i konnych z Litwy nawet mi się udało zrobić wszystko bez konnicy litewskiej ale teraz działają mi bitwy ale kampania się nie odpala a już było tak blisko w sumie spodobał mi się ten mod i chciałem go trochę podrasować dodać walie Irlandię litwe norwegie Krzyżaków antiochie i Jerozolimę może mongolow i jak by się dało zmienić mapę w regium polnae dodać np Amerykę i frakcje takie jak apacze aztekowie i majowie w sumie to mam niezły pomysł jak zrobić teho moda na wzór bc albo ss tylko z ładną mapą Ameryki a raczej jej wschodniej części a i może dać do tego nowogrud z kampani krzyzackiej i dodać jeszcze rus kijowska ta k żeby było bardziej kolorowo na wschodzie ok teraz muszę znaleźć te pliki do rozpakowania z podstawki i jeszcze pytanko Można edytowac mapę nie tracąc jej obecnego wyglądu tj. Poszerzył bym ja trochę na zachud i dodał Amerykę jeśli było by to możliwe ogólnie mapa wygląda świetnie dużo lepiej niż ta z podstawki czy z ss tylko porzesuwal bym ciut niektóre miasta tak żeby wyglądały estetyczniej jedynie utrecht powinien być dużo przesunięty bo teraz jest w miejscu hagi. Akurat jest dla niego super miejsce na przeciw mostu chciałem już odpuścić i odpaliłem ss6.4 ale tam odrazu wbiłem się na błędy jak chciałem sprawdxic polskie jednostki w bitwie pojedynczej ci czarni krzyżowcy po ulepszeniu zbroi wywalaja do pulpitu i było coś jeszcze na tej zasadzie ale niechciało mi się szukać i sobie odpuscilem jeszcze bc 7.0 ale to pobrałem z jakiegoś chomika w 3 partach i drugi jest uszkodzony straszny pech nie. Dzięki za odpowiedź Araven sprawdze to co pisałes i tak nie mam nic innego do roboty a niechce mi się przechodzić tych samych map z podstawki czy kingdoms.

Odpowiedz z cytatem