Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Aryann Zobacz posta
    Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś się pogniewał na GW za pogrzebanie Starego Świata. Zrozumiem, że poczynione zostały zbyt duże zmiany w zasadach bitewniaka i dla kogoś to problem nie do przeskoczenia. Nawet zmiany z Orków na Orruksów i Lizardmenów na Seraphonów mogły kogoś zdenerwować. Ale wprowadzenie nowej, grywalnej rasy Jeszcze żeby to był jakieś różowe jednorożce, ale to są chłopy na schwał, maszyny do zabijania, żywe zbroje przepełnione nienawiścią do Chaosu. No przecież to pięknie do Warhammera pasuje! Zarzut, że niby podobni do Space Marines? A przepraszam bardzo, Orki też wam zbrzydły bo są w Warhammerze 40k albo Chaos? Niepojęte.
    Sorry, ale ja (jak i wielu ludzi) nienawidzę kampanii End Times zrobioną przez Matt Warda, która całkowicie pogrzebała ilość nacji oraz wprowadzenie NIEKANONICZNEJ (tak, w mojej opinii jest to niekanoniczność dodawanie nacji wyglądających jak Space Marines i inne z W40K) nacji, ba - w ogóle zmiany te całkowicie mi się nie podobają. Ten event "Age of Sigmar" to wg mnie katastrofa, która grzebie całą wspaniałość tego uniwersum. Mam nadzieję, że Warhammer 40k nie pójdzie tym żałosnym krokiem.
    O ile 8 edycja podobała mi się bardzo dzięki dodaniu dodatkowych jednostek, tak End Times uważam za syf i plamę na honorze GW, że w ogóle zgodzili się to wydać.

Podsumowując, jestem uczulony na te 2 rzeczy: Age of Sigmar i End Times oraz na wychwalanie obu z tych steków bzdur

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

2. Następujących 2 użytkowników podziękowało Arroyo za ten post:

Uprawnienia umieszczania postów