Cytat Zamieszczone przez Matisek Zobacz posta
*z działu Kampanie Online wywalić działy: Empire, Napoleon, Rome i Shogun II. Nikt na tym nie gra i grać nie będzie, więc totalnie moim zdaniem powinno to pójść do kosza. Ideologicznie chyba lepiej postawić na skojarzenie: KO=M2 niż utrzymywać pozory grania w KO w każdą z pozycji TW.
Zgadzam się, ale musi to zrobić ktoś z uprawnieniami admina.

*Po kliknięciu w Kampanie Online mamy jakieś trzy totalnie zbędne wątki (Rome 2 KO, KO państwo papieskie...)-> do kosza.
Done.

*po wejściu w Medieval II do wywalenia mamy działy: "Różne" (ostatni post sprzed dwóch lat), 2 działy (!) Kolegium (ostatnie posty sprzed roku).
Zamiast tego dodałbym dwa działy: Biurokracja i Nieaktywne KO
Jeden z działów Kolegium to w ogóle powinien być ukryty, ale prawdą jest że od dłuższego czasu Kolegium istnieje tylko w teorii z wyjątkiem wprowadzenia przeze mnie i mefista paru zmian w regulaminie i drobnych porządków w tematach.

*do działu Nieaktywne KO przenosimy z innych działów kampanie (niezależnie czy duże czy małe czy na królestwach), które stoją aktualnie z powodu braku graczy. Niech są jasno pokazane, ile ich jest i w przypadku ich wznowienia zostaną przeniesione od razu do działów w których gramy.
Ciekawy pomysł, podoba mi się, tutaj też trzeba do jakiegoś administratora.

*nazwę działu Kingdoms zamieniłbym na polskie Królestwa.
Nie mam zdania na ten temat.

*tematami, które pozostałyby "luzem" byłyby tematy aktualne tj. do tematu "WWmwE 2.0 Idilla..." jednak z wcześniej wspomnianym przeniesieniem niektórych do Biurokracji.
Jeżeli Idilla będzie miał czas/chęci wprowadzania dalszych poprawek, to ja w ogóle bym widział tutaj jakiś dział poświęcony temu, żeby było bardziej przejrzyście.

*z regulaminu KO wywalić punkt 8a, a punkt 8b przenieść do "Pozostałe". Zaś post Avasila i "stary regulamin" usunąć, ewentualnie stary regulamin przenieść do archiwum.
ok

Nazwa Biurokracja to taka nazwa na szybko, może być inna. Tak czy siak byłby to dział wszelkich spisów, list i takich rzeczy+ ofc Kolegium i Archiwum.
Po takich zmianach wszystko byłoby jasne, przejrzyste i uporządkowane.
Co myślicie?
Ja myślę, że w ogóle przydałoby się dużo przerobić, przede wszystkim napisać tutorial na nowo, ale ciężko mi znaleźć na to chęci.