Zgadzam się, ale musi to zrobić ktoś z uprawnieniami admina.
Done.*Po kliknięciu w Kampanie Online mamy jakieś trzy totalnie zbędne wątki (Rome 2 KO, KO państwo papieskie...)-> do kosza.
Jeden z działów Kolegium to w ogóle powinien być ukryty, ale prawdą jest że od dłuższego czasu Kolegium istnieje tylko w teorii z wyjątkiem wprowadzenia przeze mnie i mefista paru zmian w regulaminie i drobnych porządków w tematach.*po wejściu w Medieval II do wywalenia mamy działy: "Różne" (ostatni post sprzed dwóch lat), 2 działy (!) Kolegium (ostatnie posty sprzed roku).
Zamiast tego dodałbym dwa działy: Biurokracja i Nieaktywne KO
Ciekawy pomysł, podoba mi się, tutaj też trzeba do jakiegoś administratora.*do działu Nieaktywne KO przenosimy z innych działów kampanie (niezależnie czy duże czy małe czy na królestwach), które stoją aktualnie z powodu braku graczy. Niech są jasno pokazane, ile ich jest i w przypadku ich wznowienia zostaną przeniesione od razu do działów w których gramy.
Nie mam zdania na ten temat.*nazwę działu Kingdoms zamieniłbym na polskie Królestwa.
Jeżeli Idilla będzie miał czas/chęci wprowadzania dalszych poprawek, to ja w ogóle bym widział tutaj jakiś dział poświęcony temu, żeby było bardziej przejrzyście.*tematami, które pozostałyby "luzem" byłyby tematy aktualne tj. do tematu "WWmwE 2.0 Idilla..." jednak z wcześniej wspomnianym przeniesieniem niektórych do Biurokracji.
ok*z regulaminu KO wywalić punkt 8a, a punkt 8b przenieść do "Pozostałe". Zaś post Avasila i "stary regulamin" usunąć, ewentualnie stary regulamin przenieść do archiwum.
Ja myślę, że w ogóle przydałoby się dużo przerobić, przede wszystkim napisać tutorial na nowo, ale ciężko mi znaleźć na to chęci.Nazwa Biurokracja to taka nazwa na szybko, może być inna.Tak czy siak byłby to dział wszelkich spisów, list i takich rzeczy+ ofc Kolegium i Archiwum.
Po takich zmianach wszystko byłoby jasne, przejrzyste i uporządkowane.
Co myślicie?![]()

Odpowiedz z cytatem