Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    To nie będzie agresywny post i nie mam w nim zamiaru atakować CA. Tak na wstępie zacznę.

Jak tak sobie patrzę na te nowe materiały to ewidentnie widać że CA czuje się coraz pewniej i ma większą swobodę przy wdrażaniu/naginaniu lore Warhammera. Co raczej nie dziwi nikogo kto miał kontakt z jakimkolwiek produktem ze stajni GW, znaczy byle tylko kasa się zgadzała to na wszystko przymkną oko.

W młocie1 takich nagięć było mniej (znaczy początkowy przydział ll zaliczymy do funkcjonowania gry). I większe zgrzyty to było wskrzeszenie Vlada, a później Izki.

Lekkim, ale bardzo udanym była Bretonia i to przy tej okazji chłopaki z CA? poczuli aprobatę od GW. Było powiedziane że ludzie z GW pomagali tworzyć (lub zatwierdzili) tą nową zawartość.

Dzięki czemu mamy teraz Norskę. Która była częścią chaosu, a Król Trolli był LL choasu. To akurat mi się bardzo podoba, bo więcej ras i LL to więcej zabawy.

Ale z drugiej mamy też elementy które mi się nie podobają czyli np. dzikie warianty jednostek, i wierzchowca dla łazika. I zmiana płci lorda ciemnych elfa na elkę.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

2. Następujących 2 użytkowników podziękowało Ituriel32 za ten post:

Uprawnienia umieszczania postów