Pokaż wyniki od 1 do 10 z 641

Wątek: Dyskusja ogólne

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Stolnik Awatar william/kaszanka
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Otrzymał 134 podziękowań w 95 postach
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    Bardzo Ci dziękuję za słowa uznania ale uważam, że nie jest to konieczne dla mnie samą nagrodą jest wasza dobra zabawa i moja. Robię to z czystej przyjemności.

Co do moich planów związanych z Total War: Warhammer to w przyszłym roku planuje jeszcze zrobić 3-4 duże eventy, a jednym z nich będą napewno Drużynowe Mistrzostwa Polski. Chciałbym żeby coraz więcej osób brało udział w takich turniejach i tak naprawdę aby scena Polska była najpotężniejsza i przede wszystkim pierwsza, która w Total War potrafi organizować turnieje rangi Krajowe, a nawet międzynarodowej. Aby wszyscy mówili, że "Polak potrafi" ;P

Wszystko wygląda fajnie i tak naprawdę to my wszyscy tworzymy tą scenę bo bez tych osób biorących udział w MP, 4Monday i innych eventach to nie moglibyśmy nic stworzyć. Dlatego serdecznie dziękuję wszystkich osobą, które nawet tylko raz wzięły udział w jakimś evencie bo to jest nagroda sama w sobie i docenienie naszej pracy. Mam nadzieję, że wszyscy się dobrze przy tym bawią
    Turnieje międzynarodowe są już organizowane przez graczy spoza Polski, szkoda że nikt nie chce od nas się tam pokazać. Niedawno mówiłem o grupie zrzeszającej graczy z całego świata ale niestety z Polaków poza SB nikt się nie zainteresował :/ Jeżeli chcemy ludzi spoza naszego kraju, to musimy też czasami podłączyć się do turniejów ruskich i nie tylko

Szczęśliwego i oby multiplayer w TW odbił się od dna
    Spoiler: 

Turniej o Buławę Marszałka NTW - II miejsce
    Drużynowe Mistrzostwa Rome 2 - II miejsce
    Jesień Średniowiecza IV - III miejsce
    Nocne Granie Warhammer - I miejsce
    Turniej o tytuł Czempiona Mrocznych Bogów TWW - I miejsce

2. Użytkownicy którzy uznali post william/kaszanka za przydatny:

Uprawnienia umieszczania postów