Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Jan z Czarnolasu Zobacz posta
    Tyle, że to nie ma sensu.

Z punktu widzenia Świata nic szczególnego nie łączy Demonów, Ogrów, Kislevu i Krasnoludów Chaosu. Nie ma to wielkiego sensu. Trzy ostatnie to najmniej popularne rasy Świata. Jara się nimi garstka osób. Raczej nie zrąbią gry, z mapą części świata, która mało kogo interesuje z rasami, które w większości (poza Demonami) mało kogo interesują.

Dla mnie oczywiste jest, ze głównymi frakcjami III części będą przebudowani Wojownicy i Zwierzoludzie (przede wszystkim podział na czterech bogów) oraz Demony.

Nie zdziwiłoby mnie, gdyby Kampania III obejmowała przede wszystkim 12 grywalnych frakcji - tj. Wojownicy, Zwierzoludzie i Demony w 4 wydaniach dla każdego z bogów, a akcja kampanii byłaby skupiona np. przede wszystkim na Pustkowiach Chaosu i obejmowała jakieś wewnętrzne walki, a po osiągnięciu zwycięstwa w nich nastąpiłaby inwazja na tereny ludzi, krasnoludów, jaszczuroludzi i elfów. Tak sobie dywaguje.

Myślę, że Kislev i Ogry będą raczej dodatkiem - grywalnymi frakcjami pobocznymi, może nawet DLC jak Tomb Kingowie.
    A czy robiłeś sondę wśród fanów Warhammera że wypowiadasz się o tym ilu fanów mają Krasnoludy Chaosu czy Ogry >? Bo nie wiem skąd masz te dane.

Dla Mnie nie ma żadnej oczywistości z CA, oni zrobią to co doradzi im ich zespół zajmujący się rozwojem gry. Przebudowa Zwierzaków ? Dostaną lekko zmienione odmiany swoich w zależność od Boga Chaosu i na więcej bym nie liczył z CA.

"Nie zdziwiłoby mnie, gdyby Kampania III obejmowała przede wszystkim 12 grywalnych frakcji - tj. Wojownicy, Zwierzoludzie i Demony w 4 wydaniach dla każdego z bogów, a akcja kampanii byłaby skupiona np. przede wszystkim na Pustkowiach Chaosu i obejmowała jakieś wewnętrzne walki, a po osiągnięciu zwycięstwa w nich nastąpiłaby inwazja na tereny ludzi, krasnoludów, jaszczuroludzi i elfów. Tak sobie dywaguje." - To dopiero zalatuje nudą. Taka koncepcja nie sprzeda trójki.

Jeśli Ogrów sprowadzą do DLC to będzie najdurniejsza decyzja jaką podejmą. Niby czym zachęcą fanów, samym nudnym do bólu chaosem i demonami ? Super.

2. Użytkownicy którzy uznali post ares354 za przydatny:

Uprawnienia umieszczania postów