-
Pytania i odpowiedzi
Pytanie do MG
Ad 1. Ile będzie kosztować rozbudowa drogi w "Ziemie Śmierci" w celu przemieszczania na dalsze prowincje w jedną turę?
Ad 2. Czy jest możliwość rozbudowy w tej samej turze kolonizowanego terenu czy dopiero od następnej tury "Biały Las"?
Ad 3. Czy mimo specjalnej mechaniki frakcji mogę wybudować porty w moich miastach w celu zwiększenia dochodu frakcji?
Ad 4. Czy jest możliwość dostania się do twierdzy krasnoludów przez port w "Krainach Olbrzymów" lub ewentualna zaatakowanie go od morza nie wchodząc na dane ziemie i walkę z olbrzymami? (to jest ważne bo nie wiem czy takie coś będzie możliwe fabularnie a wtedy wstrzymam się z budowaniem floty póki co.
Ad 5. Czy istnieje możliwość rozbudowy manufaktur oraz targu niewolników w głównym mieście? (w tym pytaniu chodzi głównie o fakt rozbudowy miast, rozumie że ma być to fabularnie i zgodnie z zasobami na danym terenie ale chodzi mi tutaj czy można to ulepszać czy po prostu jest to jednorazowa inwestycja po wyrażeniu zgody przez MG)
Sorka za spam, pomyślę nad jakimś fajnym eventem i mam nadzieję że popatrzycie przychylnym okiem na to wszystko
-
Uprawnienia umieszczania postów