Cytat Zamieszczone przez kielll Zobacz posta
Jest na to pewien sposób - jak pozyskać kasę Wysyłasz dyplomatę do kraju Krasnoludów - najelepiej z Morii, oni Maja kasę. Gdy zdobędziesz małowartościową wioskę lub taką na pograniczu, którą wiadomo że łatwo można stracić - sprzedajesz ją krasnoludom Dajesz cenę od 15 000 w górę Oni ją kupują i nie ma tam wojska można ją zająć i w następnej turze sprzedać im od nowa Jak już zdobędziesz majątek rzędu 30 000-40 000 robi przy jednej turze że najpierw im sprzedajesz za te 10-15 000 a potem kupujesz za 30-40 000 w trybucie w 3 turach, jak się zgodzą to anulujesz trybut i wioska znów jest twoja za frajer Taki błąd w grze ale można się pobawić bo jak masz dużo kasy - to możesz "niby kupując wioski i sprzedając" ustalić NOWY ŁAD NA ŚWIECIE
Znam prostszy sposób. add_money.

Rozegrałem kampanię jakiś tydzień temu albo dawniej i nie wciągnąłem mnie mod. Męczący, w ogóle szkoda czasu na granie w gry, może w weekend mi się będzie nudziło to w ogniem i mieczem pogram. Męczą takie bitwy gdy nikt nie chce uciekać ;P No i trwają za długo.