Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Rome II czy Shogun II??

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Rome II czy Shogun II??

Tak jak w temacie... mam małą rozkmine... mam zakupioną Roma 2... ale póki co bardzo mało wnią grałem żeby samemu ocenić... Teraz mam trochę czasu... oczywiście mówię o oryginalnych wersjach, bo jeżeli z tematu wyniknie że, shogun jest lepszy, to dla mnie nie ma problemu z zakupieniem

Rome 2 czy Shogun 2? Dlaczego? Co polecacie, nie mówię tutaj o ramach czasowych bo te mnie nie interesują, mówię o AL, gdzie lepiej wypada dyplomacja? sporo grałem w Roma 1 i ta dyplomacja była strasznie kiepska ;/ słyszałem że w Rome 2 można naprawdę prowadzić wielkie wojny za pomocą dyplomacji, że ten komputer nam pomaga i tak dalej i tak dalej... jest podobno dosyć rozbudowana nie wiem omegle xender jak to wyglada w shogunie, dlatego pytam,
    gdzie jest lepsza dyplomacja? Dlaczego?
    Która gra jest bardziej zoptymalizowana?
    Płynniejsza?
    Jakieś inne aspekty na które warto zwrócić w jakiejś części? Pytam bo się nie znam Może znacie jakieś inne wady i zalety tych części na które zwrócić uwagę?

Piszę tutaj bo nie wiem gdzie taki temat umieścić, jeżeli zrobiłem to źle proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce.
    Ostatnio edytowane przez FabrinRodriguez ; 30-10-2020 o 09:24

Uprawnienia umieszczania postów