-
Dzięki chłopaki 
Super finał wyszedł , obawiałem się trochę bo mieliśmy bardzo okrojone nacje. Wyszedłem do spotkania trochę spięty , pierwsza bitwę która mieliśmy wygrać , przegraliśmy i zrobiło się niby nieciekawie. Druga sytuacja że przegrywamy pierwsza bitwę i dopiero później zaczynamy grać swoje 
Najbardziej cieszy mnie to że dobrze zagrałem nacjami których zbytnio nie lubię (Syrakuzy, Pergamon) , kto by obstawiał na początku turnieju że w finale będzie Pergamon xd
Przed finałem zostało nam 8 nacji , planem minimum było wygranie 2bitew by przy stanie 2:2 zresetowaly nam się nacje
Udało się
Dzięki za bardzo emocjujace bitwy dla Seby i Tomiego, pokazaliście w tym turnieju że tworzycie super team z każdym mecze waszą forma szła w górę.
Myślę że przegraliscie głównie finał przez dobór nacji i buildy. W 5tej bitwie Armenia była słabym wyborem, tym bardziej w środku
Dzięki Tuffowi i Pirxowi za organizację turnieju a także za nagrody
. Chłopakom za treningi i kibicowanie nam 
A teraz dziękuję Bachusowi za wspólną grę , dużo trenowaliśmy chyba najwięcej ze wszystkich drużyn , co przełożyło się na naszą forme. Świetnie w tym turnieju grałeś jazda co pozwoliło nam się uzupełniać
Już Bachus zapowiedzial że kolejny turniej też gramy razem xd
BTW. Powinna być oddzielna nagroda dla Czarixa za te 512 killi jednym oddziałem
-
Następujących 3 użytkowników podziękowało Nieznajomy za ten post:
Uprawnienia umieszczania postów