Cytat Zamieszczone przez arabwro Zobacz posta
Wiesz, dzieci się same nie wychowają, firma się sama nie poprowadzi, a i Żona wymaga czasu i uwagi .
Czasem chciałbym mieć tyle czasu, aby, jak za studenta, grać po 14 godzin bez przerwy.
To prawda, szczególnie żona^^...Ja wiem, czy trzeba tyle grać dziennie dla osiągnięcia takiego czasu, ja tam pykałem, czasem godzinę, dwie i jak napisałeś, życie "przeszkadza". Jednak i tak liczy się jakość rozgrywki i jej klimat. Ten dreszcz emocji przy Szogunie 1 i Medievalu 1, każdemu życzę .

Cytat Zamieszczone przez odi.profanum Zobacz posta
Właśnie gram w Rome Remastera na modzie Imperium Surrectum z 900- osadami i mapą od Gibraltaru po Indie.
Jeśli lekko odświeżona gra z 2003 w 2023 może oddawać cały świat a najnowsze dzieło EA to ma być jakiś mały gniot, to chyba coś poszło nie tak?

Cóż, dzięki tęczowym komunistom nie ma co liczyć na historyczne total ware bo zaraz się znajdą tęczowe przygłupy wietrzące w grach rasizm i robiące smród. Więc pogodziłem się, że przez tęczowych komunistów zakłamujących historię obecnie nie ma co liczyć na gry między rokiem 1000 a 1800 z serii total war. Pozostaje WH i starożytność. Niemniej ta mapa i ilośc frakcji to jakiś chyba żart jest.
Niech się nie wygłupiąją i walna rome 3 i wszyscy będą happy a nie jakieś egipty.
Albo odblokują narzędzia moderskie dla rome 2 tak by sie dało zmienić mapę, edytować rozmieszczenie osad i granic oraz ewentualnie zwiększyść ilość slotów w osadach... I moga sobie robić tęczowe gry dla tęczowych dziwaków o murzynach wikingach dowodzonych przez feministki. Obojętne mi to.
Niestety masz rację, choć ten mod winduje grę na wyższy poziom, nie utożsamiałbym jej z Romkiem 1, czy remastered, ale to moje zdanie. Fakt, idzie się porzygać od biegunki lgbt itp, ja np. cieszę się, że nikt nie chce kręcić serialu, czy filmu o "moim" Bizancjum, mógłbym paść np. na zawał jakbym zobaczył kobietę Belizariusz, murzynkę, co w namiocie podczas wypraw wojskowych śpi ze swoją Sarą, hinduską księżniczką, która uciekła przed prześladowaniami od złych zwyroli heteryków...