wrzuciłem pierwsza lepsza bitwe ze swojej sporej kolekcji http://www.youtube.com/watch?v=Khg1DDA_R1Y moze sie na cos przyda i utwierdze w przekonaniu siebie i reszte iz polish guards sa najlepsza konnica w grze , bija gwardie , kopijki i jak jest wiecej niz 15 dadza rade zszarzowac na muszkieterow czy recznych bez ucieczki i masakrujac.
Kazda frakcja ma swoj styl , ja swoj odnalazlem w polsce i szkocji jak narazie przegralem tylko 1 bitwe pancernymi z wenecja bo maja potezne moralne z boostem i starogratow ktorzy sa szybsi niestety od husarzy i nie mialem szans pancernymi ktorzy bili sie z templariuszami i na ktorych szarzowali wlasnie starograci powstrzymac husarami i konnice stracilem a wenecja kuszami i jezdzcami mi wybila reszte piechoty. Moze kiedys wrzuce reszte bitew choc czlek k.. nad cisnienia dostac moze od tych praw autorskich na yt. Jakos inni z jakimis "pieknymi" [sarkazm , zwracajacy sie do słowa powszechnie uzywanego przez polakow na okreslenie ze jest slabe i brzydkie] obrazkami puszczaja sobie utwory tychze autorow ale coz zrobic..