Atakującym w pierwszej bitwie jest Pyza.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 28 kwietnia.
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
Atakującym w pierwszej bitwie jest Pyza.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 28 kwietnia.
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
the Sun and the Moon and the end of all time
Witam pasuje mi piatek wieczorem albo niedziela po poludniu. Wiem ze czas konczy sie w sobote ale prosze juz teraz o przedluzke do niedzieli z powodu duzego oblozenia praca. W piatek moge grac od 22 do 1 w nocy a w niedziele mam gosci lecz postaram sie dopasowac o ile to beda godziny wieczorne. Sorki za tak male mozliwosci stoczenia pojedynku ale nie mam za bardzo czasu bo sezon w budowlance ruszyl pelna para i trzeba sie z katraktow wywiazac. Mam nadzieje ze bedzie Ci pasowac ktorys z terminow.
Ok, to do niedzieli, w sumie nikogo jeden dzień nie zbawi a niedziela owszem. W miarę możliwości nie odkładajcie tego na ostatnią chwilę jednak.
the Sun and the Moon and the end of all time
hej,
najblizszy piątek ok 22.00 odpowiada mi jak najbardziej
pozdrawiam
Pyza musze cie przeprosic lecz nie uda mi sie dzis zagrac poniewaz wciaz jestem w pracy i nie zjade dzis do domu jak planowalem. Niestety moge zagrac jedynie w niedziele. Mam nadzieje ze nie stawienie sie dzis do pojedynku nie spowoduje walkowera. Wracam jutro wieczorem i cala niedziele jestem gotow zmiezyc sie z Toba o ile znajdziesz czas. Przepraszam za zaistniala sytuacje bo przystales na moja propozycje ale bez stacjonarnego cpu ze stalym laczem grac sie nie da. Jesli w niedziele znajdziesz czas prosze napisz o ktorej na 100% bede poniewaz caly dzien mam wolny.
Alek,
nie ma sprawy,
zagramy w niedziele,
bede dostepny gdzies od 17 do 22
daj znać jak Ci pasuje a w tych godzinach dostosuje sie
pozdrawiam
Swietnie dzieki bede czekal od 17 w niedziele
2: 1 dla Alka,
dzieki za gry
powodzenia w finale.
pozdrawiam
Potwierdzam 2 pierwsze gry byly na naprawde wyrownanym poziomie lecz w trzeciej cos sie zakreciles lecz mimo wszystko dzieki za gre i ciesze sie ze mialem mozliwosc rewanzu za drabinke zwyciescow. Jak do tej pory byles najtrudniejszym przeciwnikiem. :!: :!: :!:
Pozdrawiam
Pyzo dziękujemy za udział w turnieju i powodzenia w kolejnych.Alku gratuluję awansu do finału.
Rock 'n' roll is the only religion that will never let you down
Profil Steam
Forum klanu Sacred Band