Ja wszędzie same za 54.99$ widzę ; P
EDIT: Znalazłem jednak to 29.99
Póki co najtańsze za 25.98 funtów.
Ja wszędzie same za 54.99$ widzę ; P
EDIT: Znalazłem jednak to 29.99
Póki co najtańsze za 25.98 funtów.
opinię? Człowieku weź się zastanów czym jest opinia. On pisze, że mi coś przeszkadza i nie rozumiem czegoś mimo, że nie pisałem nic na ten temat poza postem informacyjnym. To najzwyczajniejsze w świecie prowokowanie do kłótni.Zamieszczone przez depus
Zresztą sam ode mnie wymagasz tłumaczenia z angielskiego na polski w dość bezczelny sposób.
TW Rome2 zamowiony,zakupiony...teraz tylko czekac
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Dobrze,że podano konkretną datę. Z tego wszystkiego chyba skuszę się na pre-order.
"Masz pan tyle demona w sobie, co trucizny w zapałce"
[quote=King Louise Assurbanipal]Zamieszczone przez depus[/quote:clwohxva]Zamieszczone przez "King Louise Assurbanipal":clwohxva
Ja wam powiem tylko tyle Hetman przesadnie broni CA a KLA za bardzo atakuje CA.Takie jest moje zdanie.
Nie rozumiem dlaczego niby anty-reklame?Mnie jak najbardziej zachecilo to do kupna w pre orderze.(nawiasem mowiac I tak kupilbym w pre orderze )....Zamieszczone przez BLooDek
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
A mi się wydaje że KLA wyraża swoje zdanie a Hetman nie wie na czym polega pisanie na forum i troluje KLA.Ja wam powiem tylko tyle Hetman przesadnie broni CA a KLA za bardzo atakuje CA.Takie jest moje zdanie.
A co do daty premiery to... ŚWIETNIE Czekam z niecierpliwością
"Ilość jest jakością samą w sobie" - Józef Stalin
"Śmierć jednostki to tragedia śmierć milionów to czysta statystyka" - Józef Stalin