Strona 7 z 49 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 488

Wątek: Nowe forum - temat główny/pomysły/nowości

Podczaszy Awatar Dyktator
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 27 podziękowań w 17 postach
    Forum, to forum- po co blokować gdziekolwiek licznik postów? Na nich się opiera całość. W ogóle można by go usunąć, a rangi dać na podstawie spędzonego czasu online

A co do kodu, to może coś się też wypowiem:
    - nie wiem, czy te dodawanie kolumn i wierszy już działa, ale czy ktoś mógłby dorobić jeszcze tabelę? Czyli proste kody: [table]- otwierające tabelę, [tr]- rozpoczynające wiersz i [td]- nowa komórka. Z tabelami posty wyglądaja o wiele lepiej Przykład: Temat IPL na tym forum, bez tabel oraz Temat IPL na forum z tabelami.
    - Linia pozioma jest, ale czy można by ustawić tak, by dało się ją tworzyć kodem [hr] ?

Jak coś sobie przypomnę, to jeszcze dopiszę

Cytat Zamieszczone przez McAbra
    I jeszcze jedno, przy postach są zarówno podziękowania, jak gwiazdki z napisem "Dodaj do reputacji tego użytkownika". Czy będzie więc system podziękowań czy reputacja na "+" i "-" ?
    Odradzam tej reputacji Na mountblade.info takie coś jest i często kończy się to po prostu leczeniem bólu dolnej części pleców :p Teraz jest dobrze, czyli zwykłe podziękowania za posta.

EDIT: A i zapomniałbym- da się gdzieś przeglądać (tak, jak na starym forum) odpowiedzi na tematy, w których sami coś pisaliśmy?

voitek
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Shay Ruan Zobacz posta
    Nie no, tło jest właśnie odpowiednie. Miła odmiana po tym ciemnym ze starego forum.
    Nie jest odpowiednie, bo jest zbyt jaskrawe, przez co ikony przy tematach się rozmywają.

marengo
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez McAbra Zobacz posta
    Mimo wszystko Agora i Tawerna stanowią ważną część forum, podobnie jak Skryptorium, Twórczość Obywateli czy Dyskusje Historyczne.
    Zastanowić się można jedynie nad działem Nasi Forumowicze.
    Jednym tchem wymieniłeś jeszcze dwa działy o których nie pisałem Pozostałe tworzą tylko lokalny koloryt i generują ruch na stronie. Zresztą to Wasza sprawa, sugestia padła, zrobicie z tym co chcecie. Nie mój cyrk, nie moje małpy...

Kierowca bombowca Awatar McAbra
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    118
    Otrzymał 106 podziękowań w 70 postach
    Wiem, że napisałem o działach, o których nie pisałeś.
    Zrobiłem to, bo postawiłeś dział "społeczność" naprzeciw działom o grach. A w końcu tamte działy też o grach nie są.

marengo
    Gość
    Tak, ale toczyć jałowe dyskusje światopoglądowe można gdziekolwiek, jak tez pisać o swoich gustach filmowych czy muzycznych. Historia i AARy są jednak z total warami związane.

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    20
    Otrzymał 12 podziękowań w 9 postach
    To nowe tło jest tragiczne !!! Bardzo strasznie NIEPRZEJRZYSTE jest teraz forum ! Jestem w szoku jak je teraz zobaczyłem. Proszę zmieńcie je !!

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Czy jest możliwość ograniczenia linków do postów w profilach do np. 24 ostatnich godzin? Myślę że dłuższy czas niepotrzebnie wydłuża profil w dół, a działy na tyle robią się czytelne i tożsame ze starym forum, że kto chce coś odszukać znajdzie łatwo konkretny temat.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Raf Awatar Raferti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 44 podziękowań w 25 postach
    Naprawicie system PW? Nie można wysłać wiadomości żadnej.
    Ale PW działa prawidłowo.
    Proszę sprawdzić czy skrzynka nie jest zapchana, lub o ile chodzi o to że nie ma wysłanego pw w wysłanych, to proszę się zastosować do wcześniejszego mojego info kilka postów wcześniej, czyli ustawić w profilu, że ma zaznaczać.

Pampa
    Gość
    Ja myślę że to jest teraz wszystko kwestią przyzwyczajenia. Póki co mam mieszane odczucia bo jednak ciężko mi jest się przestawić

BTW Co z moją rangą

Ensis
    Gość
    http://forum.totalwar.org.pl/showgroups.php nie widać szachistów, moderatorów lokalnych i redakcji.

Strona 7 z 49 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni